FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a transferat un jucător de la Academica Clinceni » Adrian Șut a semnat cu FCSB! EXCLUSIV Reacția lui Ilie Poenaru

Adrian Șut
Adrian Șut

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2019 18:48

Gigi Becali a anunțat că l-a transferat pe mijlocașul Adrian Șut (20 de ani) de la Academica Clinceni.

Cele două părți discutau deja despre această mutare de ceva timp, iar anunțul finanțatorului a venit astăzi, la TV Digi Sport: „Da, a semnat cu noi”.

Șut a marcat în poarta Craiovei, la prima apariție în Liga 1 (Craiova - Academica 3-2).

Ilie Poenaru (42 de ani), antrenorul ilfovenilor, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro, despre această mutare și a asigurat că jucătorul nu va părăsi echipa până în iarnă.

„Știam că va fi transferat la FCSB. Erau discuții. Este un jucător important pentru noi, mai ales că este un jucător U21. E un jucător de care m-am folosit tot campionatul trecut, a făcut-o foarte bine, a crescut foarte mult. Mă bucur că a făcut pasul acesta, dar jucătorul va rămâne la noi cel puțin până în iarnă. Depinde de el. Dacă cei de la FCSB vor avea nevoie de serviciile lui, probabil că va face pasul acolo.

El are nevoie de continuitate. Este la vârsta la care trebuie să joace, iar noi vrem să creștem jucători tineri pe care să îi propulsăm la echipele de top”, a declarat Ilie Poenaru, pentru GSP.ro.

33 de meciuri a jucat Adrian Șut pentru Academica Clinceni în Liga 2, reușind să înscrie 5 goluri

Adrian Șut a mai evoluat la Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu.

Pe postul de mijlocaș central, Adrian Șut va trebui să concureze la FCSB cu Răzvan Oaidă, Ionuț Vînă, Ovidiu Popescu, Mihai Pintilii, Lucian Filip și Dragoș Nedelcu.

Continuă colaborarea dintre FCSB și Academica

Jucătorii FCSB-ului, Robert Ion și Cristian Dumitru, vor fi din nou împrumutați la Academica Clinceni, după ce au evoluat în tricoul ilfovenilor și în sezonul precedent al Ligii 2. 

Deși au avut probleme și au fost amendați din cauza colaborării cu Gigi Becali, ilfovenii vor împrumuta în continuare jucători de la FCSB. „Și Gabriel Simion este împrumutat la Astra Giurgiu”, este exemplul dat de către Ilie Poenaru.

VEZI ȘI:

MILSAMI ORHEI - FCSB // Gigi Becali, ironii după CFR Cluj - Astana: „Asemenea circ nu am văzut în viața mea! Cascadorii râsului! Noi le dăm 14”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  19 Iulie 2019, 15:50

Adrian si mai cum, bai?

minell73
minell73  •  19 Iulie 2019, 14:29
Postat de alex_777 pe 18 Iulie 2019, 23:07

... nu mi se pare corect sa ai 6 puncte garantate cu echipa satelit, poti juca cu rezervele iti poti spala cartonasele si la noi este permis ... nu mai spun ca Dumenezeu exista, Bunica este dovada :)) in rest jijilica nu ajuta fotbalul, la noi el face afaceri asa cum fac sau incerca sa faca toti dar le reuseste doar unora ;) ...traiasca satilitu ...

Bai frate...doar prostimea nu vede ce faci derbedeul asta puscarias. El nu are nicio treaba cu spectacolul sau cu performanta. Rostul lui in fotbal este strict legat de avere. Prostimea din tribune a uitat cat i-a injurat si blestemat derbedeul,atunci cand ei au fost impotriva lui. Puscariasul a facut numai magarii in fotbalul Romanesc.

alex_777
alex_777  •  18 Iulie 2019, 23:07

... nu mi se pare corect sa ai 6 puncte garantate cu echipa satelit, poti juca cu rezervele iti poti spala cartonasele si la noi este permis ... nu mai spun ca Dumenezeu exista, Bunica este dovada :)) in rest jijilica nu ajuta fotbalul, la noi el face afaceri asa cum fac sau incerca sa faca toti dar le reuseste doar unora ;) ...traiasca satilitu ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează