FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu un titular: „Să își bage mințile în cap, nu mai accept așa ceva! Eu sunt generalul!”

Gigi Becali nu mai are răbdare cu portarul Andrei Vlad (22 de ani), după gafele din meciurile cu CS Universitatea Craiova și CFR Cluj.
Gigi Becali nu mai are răbdare cu portarul Andrei Vlad (22 de ani), după gafele din meciurile cu CS Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 19:53 / Actualizat marti, 04 mai 2021 20:20

Gigi Becali nu mai are răbdare cu portarul Andrei Vlad (22 de ani), după gafele din meciurile cu CS Universitatea Craiova și CFR Cluj. 

Andrei Vlad a comis două erori flagrante, în etape consecutive, cu contracandidatele la titlu. În eșecul 0-2 cu CS Universitatea Craiova a scăpat un șut moale expediat de Nistor, de la mare distanță, iar aseară a rămas fără reacție în fața balonului deviat dintr-o groapă a gazonului de la Giurgiu. Era al treilea minut al prelungirilor, iar FCSB o conducea pe CFR cu 1-0. Gigi Becali s-a săturat de prestațiile portarului său. 

Andrei Vlad, luat în colimator de Gigi Becali

„Nenea Vlad ăsta cam trebuie să își bage mințile în cap, că a început să doarmă pe el. Gata, s-a dus cu dormitul în poartă la FCSB! Păi, am ajuns să am emoții din nou cu Vlad în poartă? Acum un an poate că îl înțelegeam, dar acum nu mai accept așa ceva. A apărat meci de meci ca titular și nu mai are nicio scuză

Cum i-am lăudat, cum văd că au început să și-o ia în cap unul și altul. Așa și cu Moruțan, la fel și în cazul lui. Dar încă nu e campionatul pierdut, însă trebuie să ne trezim. Eu sunt generalul și eu voi suna trezirea. Gata, nu mai este nicio ofertă pentru nimeni. Nu mai vreau să aud că mă sună un impresar sau altul. Voi avea telefonul închis. Jucătorii mei trebuie să se gândească doar la câștigarea campionatului”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport

4a fost nota primită de Andrei Vlad, din partea GSP, pentru prestația din FCSB - CFR 1-1

VIDEO Analiza lui Adrian Porumboiu, după derby-ul FCSB - CFR Cluj 1-1

Citește și alte știri despre FCSB: 

Regulamentul și finala Cupei Spaniei îi dau peste nas lui MM Stoica: Andrei Burcă nu merita mai mult de „galben”!

Panduru a ironizat un stelist după meciul cu CFR Cluj: „Aleargă singur și termină pe 2! Ratează și cu poarta goală”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
235892580109354
Marian Constantinescu  •  06 Mai 2021, 06:07

nu mai e Mesi al portarilor ciobane

danut1971
danut1971  •  05 Mai 2021, 10:57

am mai auzit vorbele astea

adook
adook  •  04 Mai 2021, 23:01
Postat de stfb pe 04 Mai 2021, 22:53

Auzi general, cel mult șef de cameră ...

poate caporal de schimb

Vezi toate comentariile (28)
Comentează