FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gigi Becali, atac la Dan Petrescu după Sevilla - CFR Cluj: „Plânge ca bocitoarele și face circ! Așa ne place nouă să ne facem de râs”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 17:06

Gigi Becali consideră deplasată reacția avută de Dan Petrescu la finalul partidei dintre Sevilla și CFR Cluj, scor 0-0, din „șaisprezecimile” Europa League.

Păun a trimis mingea în poarta celor de la Sevilla în minutul 87. Arbitrul leton Andris Treimanis a cerut intervenția VAR, iar arbitrii video au descoperit un henț la Traore în faza premergătoare. După meci, Dan Petrescu a venit cu un fragment din regulament și a acuzat decizia.

„Tot văd că ăia de la CFR Cluj plâng ca bocitoarele după meci, iar Dan Petrescu face un circ mult prea mare. Bravo lor! Au ajuns până aici, dar ce vreți să facă acum arbitrul? Traore a facut un henț cât Casa Poporului de mare”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Becali: „Ne place să ne facem de râs”

„A, ți-a plăcut când în tur ai primit 11 metri cu ajutorul ălora de la VAR? Ce spuneai după ce se terminase meciul? Că VAR face și drege, iar tu vrei VAR. Hai că ai luat-o și de la VAR. Dar ai luat-o pe drept. Traore a facut henț. Asta este realitatea. Traore zici că era cu crosa pe teren. Dar așa suntem noi, ne place să facem circ ca să ne facem de râs”, a continuat patronul celor de la FCSB.

Vezi și:

FCSB. Iulian Cristea și-a aflat pedeapsa! Ce suspendare a primit după ce l-a făcut KO pe Slavko Perovic + amenzi pentru Dinamo și FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
rockyus
rockyus  •  29 Februarie 2020, 14:11

Tu vorbesti, circarule! Ce nesimtire pe ciobanul asta prost!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  29 Februarie 2020, 12:31

Auzi cine vorbeste !!! Tocmai el, care cu toate declaratiile lui trasnite ajunge permanent in presa internationala unde ne face pe toti de rusine !! Sa fi uitat ciobanul ca ne-a facut de rusine contestand pe la forurile europene faptul ca echipa nasului sau, Viitorul, a castigat campionatul, iar apoi a pierdut procesul in mod lamentabil !! Ce sa-i mai ceri lui Becali ???

133313761445444
Oprea Frangulea  •  29 Februarie 2020, 10:32

Bai cap de oaie tu vorbesti de circari, tu care nu este zi s-a nu te dai in spectacol fara nici un motiv.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează