FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali a anunțat a 7-a plecare de la FCSB: „Mi-a plăcut, dar îl dau” + Recunoaște că n-are „ochi” la transferuri: „Mă mai înșel”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de , , - Publicat vineri, 02 iunie 2023 10:23 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 12:35

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat că atacantul algerian Billel Omrani (30 de ani) nu va continua la vicecampioana României și în sezonul viitor. Fostului jucător de la CFR Cluj îi expiră contractul cu FCSB pe data de 30 iunie, iar înțelegerea acestuia cu roș-albaștrii nu va fi prelungită. 

Latifundiarul din Pipera a precizat că i-a plăcut cum s-a prezentat Billel Omrani la FCSB, dar, cu toate acestea, a decis să nu-i ofere acestuia un nou contract. A mărturisit și că se mai înșeală atunci când face unele transferuri și că ar trebui să se consulte mai des în această privință cu Mihai Stoica, managerul general al clubului bucureștean. 

Kyros Vassaras a făcut delegările » Știm cine sunt arbitrii care vor conduce barajele de menținere/promovare în Liga 1
BARAJE
Kyros Vassaras a făcut delegările » Știm cine sunt arbitrii care vor conduce barajele de menținere/promovare în Liga 1

Gigi Becali anunță că Billel Omrani nu continuă la FCSB: „Mi-a plăcut, dar îl dau”

„Ați văzut, am dat vreo 7 afară. Vii la FCSB și ai contract un an, nu pe 3, 4. Un an, plus încă 3 ani, 4 ani. Nu-mi place de tine, pleci. Omrani stat un an după a plecat acasă. Eu așa fac, dacă îmi place unul, îl iau și gata.

Dacă nu e bun, asta e, pleacă. S-a mai întâmplat, așa a fost și cu Mamut, l-am luat de la Craiova, nu a mers, a plecat. Omrani mi-a plăcut, dar îl dau. Mă mai înșel. Îl mai întreb pe MM, el se uită la meciuri”, a declarat Gigi Becali, patronul FCSB, joi. 

La FCSB, Billel Omrani a jucat 22 de meciuri în acest sezon, reușind să marcheze numai două goluri și să dea două pase de gol. Billel Omrani este cel de-al 7-lea jucător de care FCSB se desparte în acest final de sezon, după Joonas Tamm, Iulian Cristea, Boban Nikolov, Deian Sorescu și Sorin Șerban. 

Citește și: 

Ziua decisivă pentru Dan Petrescu și CFR Cluj! Antrenorul a dat deja răspunsul: „Eu vreau, dar am nevoie de asta!”

„Vrem să ne batem pentru titlu!” » Echipa din Liga 1 care vrea să pună la pământ granzii și să le fure trofeul de campioană

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
paolo13
paolo13  •  03 Iunie 2023, 05:03
Postat de lapusneanul pe 02 Iunie 2023, 12:43

randoom cu alt cont ?haha

Nu, eu cu contul meu, fraiere!

farul_campioana
farul_campioana  •  02 Iunie 2023, 13:52
Postat de elgabri pe 02 Iunie 2023, 11:37

FC Capat de Drum !!

Fundătura FC FCSB!

farul_campioana
farul_campioana  •  02 Iunie 2023, 13:51

Bine că pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj, altfel îl aducea pe terminatul ăsta și totodată pe CFR Cluj în Play Out.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează