FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0

SEPSI - FCSB 0-0 // VIDEO Gigi Becali, contrat de Bogdan Andone » Antrenorul îi reproșează o decizie: „E normal să fiu îngândurat”

Gigi Becali și Bogdan Andone // foto: Gazeta Sporturilor
Gigi Becali și Bogdan Andone // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 08:39

Bogdan Andone, antrenorul celor de la FCSB, a criticat o decizie a patronului Gigi Becali, aceea de a-i retrimite la Academica Clinceni pe Cristi Dumitru și Robert Ion, care au avut o prestație apreciată în meciul de săptămâna trecută de la Orhei, cu Milsami (2-1).

 

Întrebat dacă-i regretă pe cei doi după partida de la Sfântu Gheorghe, unde a remizat 0-0 cu Sepsi, antrenorul roș-albaștrilor a fost ferm:

„Cu siguranță, da. Și dacă ar fi fost în lot, ar fi jucat titulari. Ambii. E normal să fiu îngândurat.

Meciul cu Sepsi nu a fost programat corect. Ar fi trebuit să jucăm duminică. E greu pentru jucători, sunt obosiți. E greu pentru noi, cei din staff, darămite pentru fotbaliști. În aeroport la Chișinău, jucătorii dormeau pe banchetele acelea, dimineață.

E foarte dificil, ne trebuie mulți jucători, iar băieții sunt foarte obosiți. Ne trebuie pe multe posturi, ne trebuie dubluri pe posturi. Nu poți juca din trei în trei zile cu aceeași jucători! Tănase sau ceilalți jucători care au fost pe teren au cinci meciuri în 10 sau 12 zile, e foarte, foarte greu pentru noi. 

În Armenia vom merge să facem un meci cât mai bun, mergem să câștigăm, nu va fi cu siguranță ușor deloc. Armenii sunt agresivi, cu calitate pe atac, dar mergem să învingem”, a reacționat Andone.

Cum vede situația lui Neagoe

Tehnicianul roș-albaștrilor s-a referit și la problemele de sănătate ale antrenorului rivalilor, Eugen Neagoe: „Din păcate, astea sunt trăirile unui antrenor care are pasiune. La noi, la fotbalul nostru, tensiunea e uriașă, poate claca oricine la fiecare etapă. Nimeni nu are răbdare, toată lumea vrea rezultate astăzi, nici măcar mâine.

Ce să facă Neagoe într-o lună de zile la Dinamo? E foarte dificil. E presiune. Din fericire, bine că n-a fost ceva mai grav. Presiune e peste tot, nu doar la Steaua, care e cea mai mare echipă din țară, cea mai bună, cu cei mai buni fotbaliști calitativ. Dar presiune e la orice echipă”.

Vezi și: SEPSI - FCSB 0-0 // Bogdan Andone și marea brambureală de la FCSB! 5 decizii care n-au produs niciun rezultat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1740017484
Bleotu Gheorghe  •  23 Iulie 2019, 15:54

Daca nu ii dai antrenorului ce ii trebuie pentru realizarea obiectivelor , atunci nu il mai critici pe el si nici pe jucatori! Exista pericolul sa nu treaca nici de ARMENI!Da! Da! Asa ca ...

zagna
zagna  •  23 Iulie 2019, 15:06

1. Greseala ca l-a dat pe Simion, era exact ce va trebuia acum ! 2. Eu aseara as fi adoptat alta stategie: af fi inceput meciul tare cu titularii, dupa un 2-0 la pauza, faci 3 schimbari pe care le vrei. 3. Inceteaza cu Filip, nu vezi ca nu stie ce cauta pe teren ?

105662257060988
Eugen Qy  •  23 Iulie 2019, 14:32
Postat de ag2000 pe 23 Iulie 2019, 09:52

Mulgatorul nr unu vrea lapte mai mult, normal ca jucatorii sunt storsi fizic !

Nenorocirea mare a lor e ca vrea sa scoata 2500% din ei si sa ii vanda cu 70000 % daca s-ar putea !!! Oricum gb cred ca va intra in fibrilatie dupa DECIZIA DEFINITIVA a instantei, in ceea ce priveste AMENDA de 37 milioane de euroi ! Chiar daca ARE va vinde si ghetele de fotbal ale jucatorilor ca sa o plateasca sau va declara FALIMENTUL acestui fantomatic "club", umbra tremuranda a celui mai mare BRAND din fotbalul ROMANESC !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează