FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0

Gigi Becali, dialog aprins cu Ion Crăciunescu: „Mentalitate de C.A.P.!” / „Luați-o mai încet, că nu sunt dus la Biserică!”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 09:25

FCSB a remizat cu Sepsi în etapa a doua, 0-0, iar la finalul meciului Gigi Becali a intrat în direct la TV și a avut un dialog aprins cu fostul arbitru Ion Crăciunescu.

Patronul de la FCSB a vorbit despre echipele românești din cupele europene și despre propunerea lui Gică Hagi către UEFA, care a cerut ca și campioanele din estul Europei să intre direct în grupele Ligii Campionilor.

Becali nu a fost de acord cu propunerea lui Hagi și a numit asta „mentalitate de C.A.P.-ist” în dialog cu moderatorul Radu Naum. Ion Crăciunescu a reacționat, ieșind următoarele replici în direct la TV Digi Sport: 

Gigi Becali: Aveţi o mentalitate din asta de colectiv, de C.A.P....
Ion Crăciunescu: Domnul Becali, vedeţi cu C.A.P.- urile alea, luaţi-o mai încet, că nu prea sunt dus la Biserică. Ce ne tot spuneţi de mentalitate de C.A.P.? Cu cine vorbiți dumneavoastră?

Gigi Becali: Nu vorbeam cu dumneavoastră. Domnului Naum i-am spus.
Ion Crăciunescu: Atunci şi-o însuşeşte, are dreptate.

Gigi Becali: Domnu' Crăciunescu, de ce te superi aşa? Că nu vorbeam cu dumneata.
Ion Crăciunescu: Păi vorbeaţi la general, aţi spus mentalitate de C.A.P.-ist.

Gigi Becali: Am spus că aveţi, adică la modul de respect. Păi noi ne mai certăm, domnul Naum. Că noi avem o toleranţă, noi ne mai spunem. Cu domnul Crăciunescu... mi-e frică, nu-i spun nimic, să nu se supere".

„Cu noul sistem propus de UEFA începand cu 2024, ar fi imposibil pentru un club din România să mai intre in Liga Campionilor. Vom scrie către UEFA, deoarece asta este discriminare! Oricine câștigă campionatul României trebuie să joace în Liga Campionilor” Gică Hagi

Citește și:

SEPSI - FCSB 0-0 // VIDEO Gigi Becali, contrat de Bogdan Andone » Antrenorul îi reproșează o decizie: „E normal să fiu îngândurat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
manty_one
manty_one  •  23 Iulie 2019, 19:08
Postat de steaua.libera pe 23 Iulie 2019, 11:47

Discrimanare, auzi. La un moment dat am avut 2 echipe in UCL, dintre care una direct in grupe - Galati. Ce ne-a oprit sa ne pastram acelasi coeficient care sa ne permita in continuare sa avem o echipa calificata direct?

Nu doar Galati ci si CFR ori Unirea Urziceni au beneficiat de calificari directe in grupe..ca urmare a coeficientului bun pe care l-am avut!

steaua.libera
steaua.libera  •  23 Iulie 2019, 11:47

Discrimanare, auzi. La un moment dat am avut 2 echipe in UCL, dintre care una direct in grupe - Galati. Ce ne-a oprit sa ne pastram acelasi coeficient care sa ne permita in continuare sa avem o echipa calificata direct?

knuttspanati_o_nfig
knuttspanati_o_nfig  •  23 Iulie 2019, 11:43

Cearta cumplita intre un amator de *** si un profesionist al consumului de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează