FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 2-3

Gigi Becali a dat la o parte pe toată lumea: „Eu fac echipa la FCSB! De ce-l mai întrebați pe Leo Strizu?”

Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă GSP
Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2022 22:41 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 23:07

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit, imediat după victoria roș-albaștrilor cu FC Botoșani, scor 3-2, despre situația de pe banca tehnică a vicecampioanei. 

Chestionat pe marginea acestei probleme, patronul roș-albaștrilor a reacționat: „De ce-l mai întrebați pe Leo Strizu, nu știți cine face echipa la FCSB? Nu știți? Eu! La antrenamente, cine o face? Pintilii!”. 

„Trebuie voi, televiziunile, să cereți la Ligă să vină Pintilii la conferințele de presă de după meci. MM Stoica a vorbit la televiziuni ca să vină Pintilii la interviuri, după meciuri”. 

Vizavi de situația echipei, Becali a declarat: „Nu-mi mai e teamă de play-off, gata! Farul e prima echipă de care mi-e frică, dar e greu s-o țină așa”.

Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Edjouma: „Ei ar fi vrut să-l bag titular cu Botoșani”
FC BOTOȘANI - FCSB 2-3
Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Edjouma: „Ei ar fi vrut să-l bag titular cu Botoșani”

Leo Strizu, și șocant, și ironic, după FC Botoșani - FCSB 2-3

Leo Strizu, scos în față la FCSB prin faptul că deține licența PRO, apare la conferințele oficiale și la flash-interviuri. După victoria cu FC Botoșani (3-2), a avut câteva reacții surprinzătoare, în afara explicațiilor despre meci.

„Miculescu a jucat bine în prima repriză”, a început Strizu, cu toate că atacantul a intrat pe gazon, în locul lui Cordea, abia în minutul 67! Nu a fost primul șoc!

„Colaborez și cu Pinti, și cu ...zi, că-mi scapă numele! Cu Filip. Pinti trăiește mai ceva ca toți. Trebuie să-l mai temperez”, a reacționat Strizu.

În studioul Digi, Ilie Dumitrescu a spus despre "principalul" din acte de la FCSB: „Avea ceva emoții, nu a mai fost de mult în poziția asta, e de înțeles. Nu a reușit să gestioneze bine momentul"

VIDEO Andrea Compagno, declarații după FC Botoșani - FCSB 2-3: „Echipa merge bine cu noul antrenor”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Edjouma: „Ei ar fi vrut să-l bag titular cu Botoșani”

VIDEO+FOTO Legiunea străină » FCSB se impune din nou pe terenul preferat, la Botoșani, grație golurilor semnate de stranieri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  02 Decembrie 2022, 09:14

Tot ce e in viata asta e o bascalie facuta cu tupeu de academicieni precum acesta multiplicat in milioane de exemplare.

paolo12
paolo12  •  02 Decembrie 2022, 07:29

ddb e in B si la faliment!

mihneailie030
mihneailie030  •  02 Decembrie 2022, 07:27

Lumea bună joaca fotbal în Qatar.... Noi, cu neputințele noastre. Dacă am ajuns atât de jos, ce mai contează ca tot vedem în fiecare zi această infecție a neamului românesc? Chiar nu mai contează.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează