FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a primit Edi Iordănescu „tirada” lui Gigi Becali. Un apropiat al antrenorului a dezvăluit: „Scenariul era previzibil”

Narcis Răducan, un apropiat al lui Edi Iordănescu și fost colaborator al antrenorului, afirmă că tehnicianul e liniștit în ciuda declarațiilor făcute în ultima vreme de Gigi Becali, patronul FCSB.
Narcis Răducan, un apropiat al lui Edi Iordănescu și fost colaborator al antrenorului, afirmă că tehnicianul e liniștit în ciuda declarațiilor făcute în ultima vreme de Gigi Becali, patronul FCSB.

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 17:50 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 18:27

Narcis Răducan, un apropiat al lui Edi Iordănescu și fost colaborator al antrenorului, afirmă că tehnicianul e liniștit în ciuda declarațiilor făcute în ultima vreme de Gigi Becali, patronul FCSB.

„Eu am vorbit puțin cu Edi și l-am simțit destul de liniștit. Era stăpân pe el. Era bucuros, cât poate fi, că sunt rezultate. E preocupat și el de situația echipei din punct de vedere medical, dar e liniștit. L-am văzut mai liniștit decât mă așteptam”, a declarat Narcis Răducan, conform digisport.ro.

„Eu cunosc bine personajele principale (n.r. - Becali și Iordănescu). Scenariul este previzibil. Pot scoate în evidență rezultatele lui Edi și ale echipei sale, sunt foarte multe lucruri bune din punctul ăsta de vedere. Mă bucur că a reușit să echilibreze și să repare jucătorii. 

Mai departe, e greu de prezis ce se va întâmpla, depinde de mulți factori independenți de voința lui Edi. Dacă vor fi rezultate, cred că mariajul va continua, chiar dacă domnului Becali nu-i place jocul”, a mai spus Narcis Răducan.

Eu cred că principalul obiectiv al lui Edi este să câștige ceva, campionatul. Evident, echipa trebuie să și joace ceva, dar pe Dan Petrescu nu l-a întrebat nimeni cum a jucat și a câștigat patru campionate la rând. Dacă facem un clasament, cel mai important este rezultatul
Narcis Răducan, fost director sportiv FCSB

Gigi Becali, patron FCSB: „Nu-mi place jocul”

Gigi Becali a continuat și azi să-l critice public pe Edward Iordănescu. Patronul FCSB riscă să încalce una dintre clauzele acordului cu antrenorul și îi impune să joace „cum îmi place mie”. 

Deși ultrașii din Peluza Nord au luat atitudine și i-au cerut lui Gigi Becali să nu-l mai critice public pe antrenorul Edward Iordănescu, patronul FCSB a ignorat mesajul fanilor.

Latifundiarul din Pipera a avut azi o nouă intervenție la TV și s-a declarat nemulțumit de cum joacă FCSB, declarând că își dorește ca echipa să aibă posesia, chiar în detrimentul victoriei. 

După două luni în care Iordănescu a avut parte de liniște, iar Becali s-a abținut să mai vorbească despre echipă, antrenorul a primit azi primul ordin direct în ce privește stilul de joc. 

Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Vreau posesie. Ăsta e ordinul meu!”

„Nu există tensiuni între Becali și Edi. Am fost întrebat dacă sunt mulțumit de joc și am spus că nu. Dacă spuneam că sunt mulțumit, aș fi mințit. Nu am avut un joc care sa-mi placă.

Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă eu câștig. Asta am spus tuturor antrenorilor, chiar și lui Edi. Vreau să fie mingea la mine, asta e dorința mea. Nu vreau să câștig campionatul! Vreau să fie mingea la mine! Eu sunt patron, vreau să fie mingea la mine!

Eu fac fotbal și ordinul meu este să fie mingea la mine. Nu câștig meciul dar e mingea la mine? Nu mă mai interesează. Vreau 0-0, dar să fie mingea la mine. Nu vreau 1-0 și să fie mingea la adversar. Nu vreau eu așa. Care e treaba? Îmi place ce-i frumos și bun, ce-i frumos în viață. 

S-a supărat și Edi, care nu a văzut emisiunea. Am spus că nu sunt mulțumit de joc, dar nu am problemă cu asta pentru că vor veni Tănase, Coman și Octavian Popescu. Ei vor face să fie mingea la mine, la noi. Cei mai importanți jucători pentru Edi sunt Tănase, Coman și Budescu. Pe lista mea, ca să jucăm ce vreau, sunt Tănase și Coman.

Dacă mingea nu va fi la mine, eu voi fi nemulțumit. Indiferent cine ar fi antrenor”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

În finalul intervenției prin telefon, Becali și-a lăudat tactica din perioada în care era și „antrenor” la FCSB: „Cu Rapid am luat bătaie, dar mingea a fost la mine. Nu am fost supărat”. 

VIDEO. Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Fentează FCSB regulamentul ca să ia 1,5 milioane de euro? » Planul lui Becali, dat peste cap de FRF

Divorț prematur Edi Iordănescu - FCSB? „«Vreau să scap de tine!». Poate asta urmărește Gigi să se întâmple”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (12)
dakesis
dakesis  •  19 Octombrie 2021, 22:41

Becali e exact ca pustiul cel mai slab la fotbal, dar care trebuie sa joace pentru ca a adus mingea. Daca nu i se dau pase, ca e varza, ia mingea si pleaca avasa. 'vreau sa fie mingea la mine':))) hahaja...ce pacalici de om...

drewdice
drewdice  •  19 Octombrie 2021, 20:45
Postat de steaua1986. pe 19 Octombrie 2021, 18:59

Desi a facut egal cu Astra in templu.

cine? vezi decizia justitia,este vorba de csa,nu de Steaua. tzeapa.,prostule.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  19 Octombrie 2021, 19:50
Postat de sdaniel1972 pe 19 Octombrie 2021, 19:48

ptiu! 2 mincinosi!

*** ,,***,, oricum esti un ,,experiment,, neadecvat...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează