FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Gigi Becali reacționează după răbufnirea lui Florin Tănase: „După război, mulți viteji se arată” » Ce transferuri mai vrea la FCSB

Gigi Becali reacționează după răbufnirea lui Florin Tănase: / FOTO: Imago
Gigi Becali reacționează după răbufnirea lui Florin Tănase: / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 10:34 / Actualizat marti, 04 mai 2021 13:32

La finalul meciului FCSB – CFR Cluj 1-1, Florin Tănase a avut o răbufnire, iar patronul Gigi Becali i-a dat replica.

„Dacă termini schimbările în minutul 50 și nu mai ai cu ce să vii de pe bancă, e normal să faci pasul înapoi”, a spus căpitanul roș-albaștrilor după meciul cu CFR Cluj, primindu-și ulterior replica de la Gigi Becali.

Gigi Becali, mesaj pentru Florin Tănase

„Păi, da, nu mai aveam ce să facem.! Voiam să-l schimb şi pe Tavi Popescu pentru că nu se mai apăra. Chiar e obosit copilul, dar nu ai cu ce să schimbi! Când îl schimbai pe Moruţan, îl schimbai şi pe Tavi, dar nu aveai cu cine!

 După război, mulţi viteji se arată. Nu am ce face! Încerc să fac şi eu ce pot şi mă rog la Maica Domnului să-mi dea inspiraţia să fac mai bine.

Am 10 milioane în cont la societate, ce vrei mai mult? Nu vezi că echipe de tradiţie, mari, imense se bat la retrogradare? Slavă Domnului, că am făcut bine până acum. A, că mai trebuie fundaşi centrali, da, mai trebuie! Dar eu sunt foarte mulţumit de echipă”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

VIDEO Analiza lui Adrian Porumboiu după derby-ul FCSB - CFR Cluj 1-1

Citește mai multe știri despre FCSB – CFR Cluj: 

Jucătorii de la FCSB, amenințați de galerie: „Riscăm orice, chiar și dosare penale!” » Andrei Vlad, inamicul numărul 1

Gigi Becali l-a luat în vizor și pe Tavi Popescu! L-a certat în direct după meci: „De ce încerci așa ceva?”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
ttalpaiadului
ttalpaiadului  •  04 Mai 2021, 19:35
Postat de popicoo pe 04 Mai 2021, 14:59

Romică, normal este să înveți să scrii corect în limba română! Restul sunt fasoane!

Nu prea ai dreptate. In primul rand omul nu e agramat, a mancat niste litere probabil din cauza ca a scris in graba pe telefonul mobil. In al doilea rand, daca nu ai fost in stare sa intelegi sensul mesajului din cauza celor doua litere lipsa, probabil ca e ceva in neregula cu tine.

121768505301491
Costel Bastea  •  04 Mai 2021, 19:31

Ciobane ,titlul merge din nou la Cluj și asta din cauza ta .Zici ca mai trebuie fundași ,dar cine bagă mingea in poarta in afara de Tanase ?Atacanti zici ca aveți?La fotbal ești un zero barat ,este numai gura de tine .Nu-ți pasa de marea masa,de fani ,de nimic ci doar de buzunarul tău .A,am uitat ca ești un mare “credincios”.

popicoo
popicoo  •  04 Mai 2021, 18:46
Postat de polistul68 pe 04 Mai 2021, 18:14

Cand nu ai argumente, dar totusi vrei sa dai un raspuns , sa pari "dastept", te legi de gramatica....

Puișor, înainte de a eticheta învață să folosești corect limba română! Așa vor fi înțelese mesajele tale exact cum ai intenționat să le transmiți! Sunt sătul de analfabeți cu pretenții de codificatori de mesaje inepte! Bine, așa este când, în cazul tău, ai frecventat școala doar că sa încaseze părinții tăi alocația!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează