FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace precum Manchester City: „Ați văzut la ei: țaca-paca, pasează, se demarcă. Du-te, bă, la ăia să înveți de la ei!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 11:23 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 14:10

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit despre meciul cu FC Argeș, scor 3-2. El și-a criticat echipa pentru jocul prestat și insistă ca roș-albaștrii trebuie să domine categoric fiecare meci.

Latifundiarul s-a arătat impresionat de Manchester City, care a câștigat cu Manchester United în Premier League, scor 6-3. Becali nu înțelege de ce echipa sa nu poate juca precum trupa lui Guardiola și acuză lipsa pregătirii fizice.

Gigi Becali, dezamăgit de doi jucători: „În loc să crească, au scăzut” + Ce spune despre debutul lui Billel Omrani
FCSB - FC ARGEȘ 3-2
Gigi Becali, dezamăgit de doi jucători: „În loc să crească, au scăzut” + Ce spune despre debutul lui Billel Omrani

Gigi Becali: „Am rămas în urmă, trebuie să furăm de la Manchester City”

„Îi zic lui Dică, vorbesc. Vreau posesie. El zice că avem 61%, dar nu știu de ce posesie zice el. Eu vreau combinații, să fie mngea la noi. Ai văzut la Manchester City, țaca-paca-țaca-paca. Vine, se demarcă, pasează, pleacă mai departe. Echipa noastră e lungă, dar trebuie să fie scurtă. 

Așa văd eu la echipele mari. Ori e posibil să nu putem să facem. Întrebarea e dacă mai facem fotbal. Nu putem să facem doar să ne aflăm în treabă.

Noi am rămas în urmă cu pregătire fizică, cu medicamentația. Eu tot încerc să aduc ce e mai bun. E posibil să fie alte metode de antrenament afară. Trebuie văzut, că ei fac ceva ce noi nu facem. Ei au alte metode, au avansat. Au avansat în metode cu corpul uman, trebuie să furăm de la ei. 

Au progresat ei, trebuie să facem și noi ca ei. Du-te bă, vezi ce face ăla la Manchester City! Fă exact ca el mă! Ei bagă ceva, nu se poate. Au ceva, au știință, medicamentație de aleargă așa. E ceva în plus la ei. Sigur e pregătirea fizică, poate e ceva nou. Poate antrenează alte categorii de mușchi”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

VIDEO. Andrea Compagno egalează în FCSB - FC Argeș, 1-1

Citește și:

Analiza dură a lui Florin Răducioiu: „La FCSB nu merge nimic”

Basarab Panduru, mesaj direct pentru Dică: „Îi bulversezi pe toți” + „E un mare semn de întrebare ce se întâmplă acolo”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
therealreddog33
therealreddog33  •  04 Octombrie 2022, 20:19
Postat de mehigh_ms pe 04 Octombrie 2022, 07:12

DDC

Nu am nici o treaba cu DDB. Oricum nici Steaua nu mai e Steaua de când nu mai are derbiuri ;). Cred ca îmi dai dreptate ca omul e ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Octombrie 2022, 07:12
Postat de therealreddog33 pe 03 Octombrie 2022, 14:51

Vrabia mălai visează: Steaua să joace ca City, Dică să antreneze ca Guardiola. Iar a dormit JiJi pe burtă azi noapte, altfel nu imi explic...

DDC

supidor
supidor  •  03 Octombrie 2022, 18:11

De data aceasta, Becali are perfectă dreptate: fotbalul românesc, în tot ceea ce înseamnă el, a rămas închistat la metodele anilor 90: pregătire tactică, pregătire fizică, medicamentație, recuperare, TOT! Da, pe lângă schimbarea conducerii FRF și reforma fotbalului românesc, asta mai trebuie: mers la mari cluburi și văzut totul-sigur, cât te lasă ei să vezi- organizare, antrenamente, recuperare, medicamentație, tot. Nu se pune problema ca FCSB să fie întocmai precum M. City, Becali se referea la a învîța ce și cum se face la acel club, luat ca și exemplu, pentru a începe să jucăm și noi cum se joacă astăzi în lume!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează