FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali se ia de un jucător: „ E ca titirezul” + Îi impune lui Dică doi fotbaliști în primul „11”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2022 13:56 / Actualizat marti, 09 august 2022 14:30

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a cerut lui Nicolae Dică să-i joace din primul minut pe David Miculescu și Andrei Cordea, jucători care se luptă pentru postul de extremă dreapta.

În plus, finanțatorul roș-albaștrilor s-a luat de Ianis Stoica, atacantul de 19 ani al echipei sale.

Becali, dispus să facă pace cu CSA Steaua: „Ar fi posibil dacă îl schimbă pe Dîncu, care e de la SRI, și vine unul de la PSD, unde sunt înțelepți”
FCSB
Becali, dispus să facă pace cu CSA Steaua: „Ar fi posibil dacă îl schimbă pe Dîncu, care e de la SRI, și vine unul de la PSD, unde sunt înțelepți”

Gigi Becali îi vrea pe Cordea și Miculescu titulari

„Ianis Stoica funcționează doar dacă îl bagi a doua repriză. Când l-am băgat titular nu a mers niciodată. Când îl vând, îi pun clauză: 20% dintr-un viitor transfer și să joace doar în a doua repriză. Dacă e titular, dă pe lângă minge. E ca titirezul pe acolo.

Cordea și Miculescu vor juca amândoi. Nu știu eu cum, Sunt antrenorii care știu. Întrebați-l pe Dică. Eu am vorbit, dar nu i-am spus cum să joace. Doar că ăștia doi trebuie să fie pe teren amândoi”, a spus Gigi Becali la Pro Arena. 

Cum ar putea arăta FCSB:
 Târnovanu - Crețu, Dawa, Tamm, Boboc - Dulca (Șut), Edjouma - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - Miculescu

Florinel Coman va juca joi. Și Mariana și-a făcut cruce când a văzut. A zis că e un miracol.

 - Gigi Becali

Gigi Becali mai pregătește 4 transferuri la FCSB

Patronul FCSB a dezvăluit că dacă echipa roș-albastră va trece de Dunajska Streda și va ajunge în play-off-ul Conference League, atunci va mai aduce doi jucători. Ulterior, dacă FCSB va ajunge în grupele Conference League, Gigi Becali susține că mai face două transferuri.

„La ora asta vreau un atacant de 27-28 de ani, cu experiență. I-am luat pe Miculescu și pe Radaslavescu, doi jucători pe care pot lua bani. Dacă ne calificăm joi mai iau unul sau doi jucători în vârstă. Dacă ajungem în grupe, mai iau doi. Tot așa, în vârstă. Totul trebuie făcut cu înțelepciune. 

Trebuie să ținem cont că trebuie să vindem jucători, dar trebuie să avem și experiență”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

VIDEO Totul despre FCSB - Dunajksa Streda

Citește și: 

Becali, dispus să facă pace cu CSA Steaua: „Ar fi posibil dacă îl schimbă pe Dîncu, care e de la SRI, și vine unul de la PSD, unde sunt înțelepți”

FCSB n-ar trebui să aibă emoții la returul cu Dunajska » Ce spune statistica înaintea returului de pe Arena Națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
profusig
profusig  •  09 August 2022, 17:18

Olaru si Radunovici unde sunt? Cordea nu e suspendat?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează