FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță ce transferuri plănuiește la FCSB » Îl vrea pe străinul anului în Ancheta GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 11:28 / Actualizat luni, 23 mai 2022 15:44

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că este gata să transfere un atacant și un fundaș la FCSB, declarându-se fanul ibericului Jefte Betancor, desemnat de GSP fotbalistul străin al anului 2021.

Deși a spus că nu are de gând să mai investească în transferuri dacă echipa nu intră în grupele Conference League, Gigi Becali a declarat azi că vrea să aducă un fundaș și un atacant la echipa sa. 

3 clujeni, cei mai slabi în FCSB - CFR Cluj » Ce notă a luat omul meciului
FCSB - CFR CLUJ 3-1
3 clujeni, cei mai slabi în FCSB - CFR Cluj » Ce notă a luat omul meciului

Gigi Becali vrea două transferuri la FCSB 

„Am nevoie de fundaș central. Dacă joc tot cu fundașii ăștia, nu am nicio șansă. Trebuie să luăm neapărat măcar unul. Nu am găsit niciunul în Liga 1. Mie mi-a plăcut de Burcă, dar nu l-am luat pentru că am fost fraier. Eu nu mă pricep la fundași centrali, dar am fost influențat. L-am luat pe Miron... Să mă ierte, dar când îl văd îmi aduc aminte cum a plecat atacantul de la Voluntari de lângă el. 

Trebuie un fundaș central și poate și un atacant. Posibil. Nu am găsit încă un vârf. Singurul care îmi place e Jefte. E pe jocul nostru. Dar dacă îi zic lui Gică, cere 1-2 milioane. Și nu dau

De plecat, o să plece cine termină contractul. Miron mai are 6 luni și poate să plece dacă vrea. Am vorbit cu impresarul Vincius pleacă. E bun, e puternic, dar are o vârstă. Eu vreau fundași puternici, de 24-25 de ani. Cine termină contractul pleacă. Hai, noroc. Hai, la revedere! Curățenie”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Gigi Becali anunță ce transferuri plănuiește la FCSB » Îl vrea pe străinul anului în Ancheta GSP

 În vârstă de 28 de ani, Betancor a ajuns la Farul înainte de startul acestui sezon. Spaniolul a marcat 16 goluri în 36 de partide.

Mihai Stoica, despre Jefte Betancor: „Ați sărit pe mine, că sunt prost...” 

În februarie, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a admis că nu l-a văzut pe Jefte drept o variantă pentru FCSB înainte ca atacantul iberic să semneze cu Farul. 

 „Am spus într-un moment de sinceritate că nu m-am gândit la Jefte şi toţi aţi sărit pe mine, că sunt prost... Nu m-am gândit la Jefte, îi avem pe Ianis Stoica, Dumiter, Keşeru. Este un jucător interesant, la o echipă care practică un joc ofensiv, cum e Farul, poate să fie pus în valoare. 

Dar la o echipă care ajunge mai rar la poartă nu cred că poate străluci aşa. Nu e genul care să rezolve meciul de unul singur, depinde de modul cum e servit de colegi”, a declarat Stoica, pe 17 februarie, la Orange Sport. 

VIDEO Anton Petrea, după FCSB - CFR Cluj 3-1: „Am terminat sezonul cu fruntea sus!”

 Citește și:

Tavi Popescu, avertisment pentru campioană: „Victima favorită, o aștept anul viitor!”

Panduru nu a fost impresionat de omul meciului FCSB - CFR Cluj: „Nu mi se pare că a crescut”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
alex0220
alex0220  •  25 Mai 2022, 16:00

Eu cred ca asta e o pista falsasi FCSB ca negociaza in secret cu UTA pentru Minculescu...Oricum, Tanase e mai bun (golgheter 2 ani la rand) si mai tanar decat Jefte.

hristo33
hristo33  •  23 Mai 2022, 23:52
Postat de fcsarbitri pe 23 Mai 2022, 21:57

randoom,de la atatea clone nici nu mai stie care e numele lui real daramite fabule.

stie, suferinta e aceasi, fcsb

fcsarbitri
fcsarbitri  •  23 Mai 2022, 21:57
Postat de endeavour pe 23 Mai 2022, 20:49

Tomthomson tu ești încă în salonul cu dusuri reci sângerel! Păi băi tofana, care e steaua și care e fcsfcsb!??... Ca în fabula Boul și vițelul! Știai care-i boul, știai care-i vițelul!!

randoom,de la atatea clone nici nu mai stie care e numele lui real daramite fabule.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează