FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție, după ce Mustață a afirmat că i-a trimis oferta pentru FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 17:37 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 18:13

Gigi Becali a reacționat în această seară, pentru GSP.ro, după ce Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor FCSB, a susținut că că a trimis o ofertă pentru a cumpăra clubul.

Suporterii FCSB insistă cu planul de a cumpăra echipa de la Gigi Becali, cel care spusese că ar fu dispus să renunțe la brand în schimbul a 10 milioane de euro. Mustață a vorbit despre o ofertă scrisă trimisă pe adresa clubului, însă patronul echipei îi taie elanul, într-o reacție pentru GSP.ro. 

Reacție dură de la FCSB, după scenariul lansat de Dinu: „Ori n-ai nicio legătură, ori ești rău intenționat sau prost de bubui!”
FCSB - FC Botoșani 3-1
Reacție dură de la FCSB, după scenariul lansat de Dinu: „Ori n-ai nicio legătură, ori ești rău intenționat sau prost de bubui!”

Gigi Becali reacționează, după anunțul lui Mustață: „Nu am timp de prostiile lui!”

„Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. Nu stau după prostiile lui Mustață!

Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan”, a declarat Gigi Becali pentru Gazetă. 

Ce spusese Mustață

„Nu știu dacă am permisiunea deocamdată să spun, o fac cu puțină reținere, ca să nu se înțeleagă greșit. Suntem pe drumul bun, important este să mai primim și mâine un accept. Hârtia va pleca în seara asta sau mâine dimineață. 

E vorba de o hârtie în care vom face o ofertă oficială clubului. Mâine (n.r. - miercuri, 24 noiembrie) o trimitem pe mail, sau poate deja a fost trimisă, nu am mai apucat să vorbesc.

Pe hârtie nu apar numele potențialilor investitori. Oamenii nu vor să iasă în evidență, nu-i interesează publicitatea, nu vor să apară. Au spus că procedura este a suporterilor, iar ei vin în sprijinul suporterilor. 

Când se primește confirmarea de la club, că se vinde, atunci toți suporterii vom intra în campanie împreună cu mai multe nume mari din fotbal. Voi insista să-l aducem și pe Helmuth Duckadam lângă noi.

Vrem un răspuns clar de la club, să știm ce ni se oferă în acea sumă de bani. Acei oameni au spus: «ne implicăm, dar pe ce? Dacă ne trezim că răspunde la hârtie, dar peste 3 zile zice că nu mai vinde?». Dacă Becali dorește să vândă, ne dă răspunsul la această hârtie. Adică despre cum îi dăm banii și toate detaliile.

 Hârtia este făcută de noi, suporterii, în numele suporterilor. Hârtia e semnată de mine, personal, că sunt membru fondator al Asociației Salvați Steaua”, a declarat Mustață la Radio Sport Live. 

VIDEO Ianis Stoica, după FCSB - FC Botoșani: „Suntem jucători profesioniști, ne facem treaba cu orice antrenor”

Citește și:

FCSB - Botoșani: 2 pauză, 1 final! Pont sau ficțiune? » 4 detalii care confirmă, dar și infirmă ipoteza uluitoare lansată în direct

Două situații în care Budescu a încălcat „legea” la FCSB: „Hai, mă, să jucăm fotbal, în p**a mea!”» MM Stoica: „Aici nu are niciun pic de dreptate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
unulobisnuit
unulobisnuit  •  24 Noiembrie 2021, 21:28
Postat de orlick pe 24 Noiembrie 2021, 19:45

La un moment dat am vrut sa cotizez și eu la asociațiaasta, dar când am citit statutul, cu conducatorii fondatori anonimi pe post de zei inamovibili, am decis ca nu e cazul. Gigi are multe hibe, dar pe lângă Mustață & Co pare un lord. Becali ii bălăcăreste pe jucători, dar derbedeii din tribuna ii puneau sa îngenuncheze în zăpadă. Becali dictează schimbări la echipă, derbedeii înjurau câte un jucător sau antrenor meci după meci, pentru că mintile lor inguste nu puteau intelege jocul și nici faptul că reacția lor face rău echipei. Având în vedere "studiile" lui Mustață, mă aștept ca investitorii din umbră sa fie Sile și Nuțu Cămătaru.

Păi cred că șefu tău și-a definitivat studiile tot la marinari pe verticală! El l-a avut guru pe Fane Spoitoru…

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  24 Noiembrie 2021, 21:00
Postat de smdb pe 24 Noiembrie 2021, 20:40

Raspuns tipic pentru un bugetar agatat pe ciolanul public. Cand ii provoci la o discutie pe argumente si fapte, o dau cotita sau pe marlanii si injurii. Spune, ***, nu-ti fie frica, cine-i finantatorul echipei ce-o susti? Cum se numeste si din ce afaceri si-a facut banii cu care-si face moftul de a cheltui anual milioane de euro pe o echipa de fotbal care poate juca doar amicale in L4-L2? Zi-mi cu nume si prenume, ***!

Din terenurile mapn

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  24 Noiembrie 2021, 20:59
Postat de calicon pe 24 Noiembrie 2021, 20:56

"Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători",ok. Pai ce echipa cumpara,fara jucatori? Ce echipa este asta ,ce cumpara de fapt? Nu inteleg! Ciobanisme!

Fără el știe ca echipa e zero barat

Vezi toate comentariile (47)
Comentează