FOTBAL  »  Superliga  »  CONVOCARE

Gigi Becali se implică în controversa de la națională: „Ianis are timp să demonstreze și să le dea peste nas”

Ianis Hagi // FOTO: Imago
Ianis Hagi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 08:39 / Actualizat marti, 21 martie 2023 11:15

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a implicat în controversa iscată în jurul naționalei României, în ceea ce privește convocarea lui Ianis Hagi.

După ce Gică Hagi s-a enervat când a văzut că Edi Iordănescu nu l-a covocat la lot pe mijlocașul de 24 de ani, patronul FCSB a intervenit și el în discuție.

Fișa postului e o glumă » Cum încalcă FCSB zilnic regulamentul: Pintilii nu îndeplinește nimic!
FCSB
Fișa postului e o glumă » Cum încalcă FCSB zilnic regulamentul: Pintilii nu îndeplinește nimic!

Ce spune Gigi Becali despre neconvocarea lui Ianis Hagi

„Pe Ianis, adică nu că vreau să mă bag și nu că mi-e drag când îl văd la televizor, că e băiatul lui Gică, dar parcă aș vrea să-l fi luat. 

Dar antrenorul face. Lasă că Ianis e tânăr. Are timp să demonstreze acolo. După aia o să le dea peste nas. Nu? Dacă zice Gică Hagi că era un fel de ajutor moral, atunci era bine probabil. Cred” a spus Gigi Becali.

Edi Iordănescu: „În ziua în care am anunțat lotul lărgit l-am sunat pe Ianis Hagi”

Edi Iordănescu (44 de ani), selecționerul echipei naționale a României, a explicat de ce nu l-a selecționat nici măcar pe lotul preliminar al stranierilor pe Ianis Hagi, decizie care i-a fost reproșată de tatăl mijlocașului de la Rangers, Gică Hagi.

„Pentru mine, acesta nu este un subiect. Nu cred că este un început bun de campanie nouă. Echipa națională vine după o secetă de performanță și avem nevoie de liniște, atât cât se poate. Mă simt nevoit să comentez doar pentru că s-a amplificat atât de tare subiectul. 

E nevoie să am o anumită poziție, să clarific lucrurile, cu mențiunea că după acest moment, pentru mine nu va mai exista acest subiect. O iau cronologic: în momentul în care am anunțat oficial lotul lărgit, Ianis avea 64 de minute jucate în toate competițiile după 13 luni de pauză. Primul lucru pe care l-am făcut, primul jucător cu care am comunicat după ce am anunțat lotul lărgit, chiar în aceeași zi, a fost Ianis Hagi”, a precizat selecționerul într-un interviu FRF TV.

Primele două meciuri ale României în campania preliminară pentru EURO 2024:

 

  • Andorra - România (25 martie, ora 19:00) » liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • România - Belarus (28 martie, ora 21:45) » liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

VIDEO Răzvan Lucescu: „Nu vreau să intru în polemici. Tot ce pot spune este că Ianis Hagi este un jucător de mare talent”

Citește și: 

Gigi Becali l-a ironizat pe Edjouma, care s-a plâns de intervențiile sale la FCSB: „Așa trebuie, e bine că a înțeles! Dă goluri de frică”

Program controversat la națională: Edi Iordănescu îi trimite pe jucători să dea probe de sânge, apoi îi pune la teste fizice!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
Dobermannul
Dobermannul  •  22 Martie 2023, 09:17

Ianis e o petarda.

Sarcastique
Sarcastique  •  21 Martie 2023, 15:30
Postat de paolo15 pe 21 Martie 2023, 12:56

Despre tine vorbesti?

Fix despre tine:))

dobrin
dobrin  •  21 Martie 2023, 14:56
Postat de enigmaticul pe 21 Martie 2023, 13:59

Mda......Are bre Becalule timp Ianis să arate ce poate, după mintea ta!! Dacă nu poate arăta acum, la 23-24 ani, atunci când? Ai impresia că la 28-30 ani va arăta mai mult fotbal? Presimt că păeste 1-2 ani va reveni de unde a plecat, poate chiar la FCSBecali.

Nu-l ia Becali, stie ca daca-l scoate la pauza e nenorocire :))))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează