FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Gigi Becali și-a distrus una dintre vedete: „Lasă-l să leșine pe teren! Nu îi era rușine? Mai vrea la echipe mari?” + Critică și un jucător absent

FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, în etapa cu numărul 5 din play-off. Gigi Becali i-a criticat pe Olimpiu Moruțan și pe Valentin Crețu.
FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, în etapa cu numărul 5 din play-off. Gigi Becali i-a criticat pe Olimpiu Moruțan și pe Valentin Crețu.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 23:30 / Actualizat luni, 03 mai 2021 23:42

FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, în etapa cu numărul 5 din play-off. Gigi Becali i-a criticat pe Olimpiu Moruțan (22 de ani) și pe Valentin Crețu (32 de ani)

Olimpiu Moruțan a cerut schimbare în finalul partidei cu CFR Cluj. A fost înlocuit în minutul 79 cu Adrian Niță și l-a enervat la culme pe Gigi Becali. 

„Dacă tu ai 22 de ani și zici că nu mai poți, nu mai zice că vrei la echipe mari. Stai acolo, leșină pe teren, când are echipa nevoie de tine! Am fost eu prost. Ce 15-20 de minute? Are capul spart, piciorul rupt? Lasă-l să leșine pe teren! Nu îi era rușine? Îmi pare rău că am fost de acord (n.r. cu schimbarea)”, a spus Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Gigi Becali, supărat pe Moruțan și Crețu

Gigi Becali l-a criticat și pe Valentin Crețu. Fundașul dreapta este suspendat pentru un cartonaș roșu primit după fluierul final al partidei cu Sepsi, când a avut un schimb de replici cu Octavian Șovre: „Ai venit la Steaua și ai început să te dai șmecher? Stai, mă, în banca ta!”.

Mihai Stoichiță: „Craiova încă are șanse la titlu!”

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

VIDEO + FOTO Mihai Stoica a explodat în tribune, după „galbenul” primit de Burcă! I-a cerut explicații lui Alexandru Deaconu + Ce spune regulamentul

Ilie Dumitrescu, antrenor de la TV! Decizia luată de Becali, după pledoaria lui „Mister”

Vocile Gazetei » FCSB - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristi Geambașu și Marius Mărgărit

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
amadeus2021
amadeus2021  •  04 Mai 2021, 17:24
Postat de valeri_gaozaeev pe 04 Mai 2021, 09:52

Poli Iași - Mimao 2-1 ! Respect Cortacero!

Vine la Dinamo Morutan? Il asteptam sa faca ghetele baietilor! Daca tot insisti, sa meraga si la Dinamo 2!

danut1971
danut1971  •  04 Mai 2021, 12:25

gigi acum mai vrei 20 de meleoane de euroi pe epava morutan sau cred cal dai si cu doua meleoane acum

valeri_gaozaeev
valeri_gaozaeev  •  04 Mai 2021, 10:22
Postat de dansy pe 04 Mai 2021, 10:18

Il crezi prost sa mearga in liga 2/3-a!

FCU 1948 va fi satelitu Stelei in Liga 1! Se știe ca pierdeți mereu cu Steaua, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează