FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali recunoaște că a greșit și spune stop: „Ciorbă reîncălzită! Toți italienii erau proști și nu-l luau pe Stoian și eu eram deștept. Cu Matei la fel”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 16:01

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre jucătorii săi și a spus că a greșit transferurile din iarnă.

Gigi Becali a declarat că nu trebuia să-i aducă pe mijlocașii Adrian Stoian și Florentin Matei și că va schimba politica de transferuri.

„Am făcut greșeli în iarnă, asa este. Dar nu o să mai fac. Sunt de 15 ani în fotbal și tot învăț. Uite, pe Matei l-au lasat toți liber și l-am luat eu. Pe Stoian l-au lasat italienii să plece și l-am luat eu. Că toți italienii erau proști și nu-l luau pe Stoian și eu eram deștept.

Nu e vina lui MM Stoica. El doar mi l-a recomandat doar pe Raul Rusescu, dar pe Rusescu îl știam și eu. Pe Matei l-am luat că eram înnebunit după el când era la Astra. De Stoian l-am întrebat pe MM ce părere are și mi-a zis că e bun, dar că nu putem să-l luăm, că e prea scump. Îmi spusese și Chiodi de el și când am auzit că e liber, am zis că îl iau.

A fost o ciorbă reîncălzită! Nu o să mai iau de acum înainte ciorbă reîncalzită”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

Gigi Becali, dezvăluiri despre relația dintre CFR Cluj și Sepsi: „M-am interesat și așa e! Vrea să fie echipa ungurească”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  16 Aprilie 2019, 08:04

Aviz fraierilor care mai semneaza cu ''Steaua'' lui Gigi, *** Fotbal Club FCSB.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103218647204174
Robokup Doru  •  15 Aprilie 2019, 21:06

Tot Stoian este de vina !!!????? Ce a mai făcut !!?? Nici măcar nu l-am văzut în teren . A ..... scuze nu a jucat a stat pe banca

andrei_sg
andrei_sg  •  15 Aprilie 2019, 20:27
Postat de ivssalak pe 15 Aprilie 2019, 18:08

manuelo,vezi ca-n 2006 aia au jucat 2 meciuri in plus pana la grupe,plus ca aia in grupa lor au avut punctaj mai mare ca voi,plus dubla victorie cu hertha,spre deosebire de ei voi ati mai luat 3 puncte adica turul din semifinala si 2 goluri de la maccarone in retur.

Eu zic sa te mai documentezi. In sezonul 2005/2006 Rapid a facut 20 de puncte, in timp ce Steaua a facut 21.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează