FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, resemnat: „Tavi Popescu nu mai valorează niciun ban. Să nu mai aibă fumuri în cap”

Octavian Popescu/ foto Imago Images
Octavian Popescu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 07:19 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 07:33

Gigi Becali, patronul lui FCSB, s-a arătat extrem de dezamăgit de prestațiile lui Octavian Popescu (19 ani), jucătorul despre care a declarat în mai multe rânduri că că vrea să obțină 50 de milioane de euro.

Extrema stângă de la FCSB a avut evoluții șterse în debutul sezonului, în remiza cu U Cluj (1-1), din etapa #1 a Ligii 1, și în înfrângerea cu Saburtalo (0-1), din turul doi preliminar al Conference League.

Rapid - FCSB 2-0. Ăsta e Rapidul din Giulești! Alb-vișiniii își înving rivala la primul derby jucat pe noul stadion
RAPID - FCSB 2-0
Rapid - FCSB 2-0. Ăsta e Rapidul din Giulești! Alb-vișiniii își înving rivala la primul derby jucat pe noul stadion

Becali, resemnat în privința lui Tavi Popescu

„Nu mai valorează niciun ban. Dacă era Tavi Popescu în formă, ziceam că îl dau cu 7, 8 sau 10 milioane. Dar acum nu mai valorează niciun ban.  Vreau muncă și posesie. 

Muncă, muncă, muncă. Nu am ce să discut eu cu el. Și să nu mai aibă fumuri în cap”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena Sport.

Pentru prestația din meciul cu Saburtalo, Tavi Popescu a primit nota 4 în caseta Gazetei Sporturilor, la fel ca în prima etapă de campionat, după meciul cu U Cluj

Becali declarase că vrea 50 de milioane de euro pe Popescu

Becali a anunțat în repetate rânduri că este gata să renunțe la extrema de 19 ani pentru 50.000.000 de euro. „Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las?!

Când spun eu de 100 de milioane, sunt convins că e greu să obțin banii ăia. Dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popescu cea mai mare sumă de transfer de când am intrat în fotbal”, spunea Becali în primăvară.

Citește și alte știri despre FCSB:

Marius Șumudică „mătură” cu vedetele de la FCSB: „Să-i pupe picioarele lui Gigi Becali că îi ține! La mine stăteau în tribună și dădeau mâna cu bodyguarzii”

Petrea, despre absența subită a lui Vali Crețu din lot: „Va sta o lună de zile”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
Zippy567
Zippy567  •  24 Iulie 2022, 16:09

Realizeaza cineva ce inseamna astazi un jucător de 50 mil ???? Arsenal a plătit suma asta pentru Gabriel Jesus...cum poate fi comparat fotbalistul Jesus cu Popescu??? Astia de la gazeta , inainte de a scrie toate elucubratiile pe care le debiteaza ciobanul antronor gandesc macaro secunda la ce scriu ??? A nu , l au umflat toti ziaristii pe marele talent ...despre ce naiba vorbim , chiar nu putem mentine un stil al reaponsabilitatii minim ??? Ne bat Feroezii , armenii , albanezii etc si noi vrem 50 mil pe un jucator ...ce dracu ...chiar suntem anormali ...ziaristii (mult spus ziaristi ) chiar nu isi dau seama de penibilul situatiei ???

therealreddog33
therealreddog33  •  24 Iulie 2022, 14:24

In limbaj fotbalistic se cheamă lumînare ce face Jiji, bubui o minge în sus și îți cade apoi în cap. Păcat de puștiul ăsta, chiar are talent...

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  24 Iulie 2022, 13:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează