FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Ce transferuri pregătește Mihai Rotaru! Cine sunt cei doi greci doriți de Craiova

Dimitrios Chatziisaias (28 de ani) și Dimitris Goutas (27) sunt doriți de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova
Dimitrios Chatziisaias (28 de ani) și Dimitris Goutas (27) sunt doriți de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

Articol de - Publicat sambata, 19 iunie 2021 22:32 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 23:09

Dimitrios Chatziisaias (28 de ani) și Dimitris Goutas (27) sunt doriți de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Cei doi fundași greci sunt liber de contract, dar Craiova are concurență în Cipru. Ei sunt doriți și de Anorthosis și APOEL.

Recent, într-o intervenție la Digisport, Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea Craiova se pregătește să facă încă două achiziții: „Lucrăm la două transferuri, pe care suntem foarte aproape să le definitivăm. Este vorba despre un fundaș central și despre un jucător care poate evolua pe toată linia de fund". 

Chatziisaias și Goutas, cei doi jucători pe care Mihai Rotaru îi vrea la Universitatea Craiova

Finanțatorul juveților n-a vrut să dea amănunte, dar, potrivit surselor GSP.RO din Grecia, este vorba despre apărătorii Dimitrios Chatziisaias și Dimitris Goutas. Chatziisaias, al cărui nume a mai fost vehiculat și de Prosport, e fundașul care poate evolua peste tot în defensivă. 

Atuul Marinos Ouzounidis

Ultima oară la Rizespor, în Turcia, Dimitrios Chatziisaias s-a înțeles cu turcii să poată pleca gratis. Problema? De el se interesează și Anorthosis, și APOEL. Atuul alb-albaștrilor? Antrenorul Universității, Marinos Ouzounidis, îl știe de la Panionios Atena, unde au lucrat împreună în stagiunea 2014 - 2015, și se pare că acest aspect contează foarte mult în balanță. 

Ce transferuri pregătește Mihai Rotaru! Cine sunt cei doi greci doriți de Craiova
Dimitrios Chatziisaias // foto: Imago

Goutas, mai bun 

Goutas, la rându-i, este fundaș central. Iar potrivit jurnaliștilor de la Sport Day, din Grecia, „e un jucător bun. Cel mai bun dintre cei doi". Trecut, printre altele, pe la Skoda Xanthi, Lech Poznan, St. Trond și în mai multe rânduri pe la Olympiakos Pireu, fotbalistul în vârstă de 27 de ani s-a despărțit la 1 iulie de Atromitos și este liber de contract. 

Însă, ca și Chatziisaias, a atras atenția în Cipru, unde e pe listă și la Anorthosis și la APOEL. 

Ce transferuri pregătește Mihai Rotaru! Cine sunt cei doi greci doriți de Craiova
Dimitris Goutas // foto: Imago

Parafarea celor două achiziții ar aduce mai multă calitate în defensivă, unde Universitatea a scârțâit pe finalul sezonului trecut, și se acoperă astfel și golul creat după accidentarea gravă a lui Paul Papp (ruptură de ligamente încrucișate) și plecarea lui Stephane Acka.

10 iuliee data la care Universitatea Craiova ia startul în noul sezon. Joacă împotriva CFR-ului, pentru Supercupa României

3 achizițiia făcut Universitatea până acum: portarii Lazar (Astra), Denis Rusu (Viitorul Tg. Jiu) și mijlocașul Alex Mărieș (Comuna Recea)

VIDEO. Cum joacă Dimitrios Chatziisaias și Dimitris Goutas

VIDEO. Antrenamentul oltenilor din stagiul de pregătire din Austria. Gustavo s-a întors în Bănie

Mai multe știri din Liga 1:

Rapid, aproape de marea lovitură a verii » Idolul din Ștefan cel Mare poate juca în Giulești! + negocieri cu un ex-stelist

Marius Șumudică anunță două transferuri după amicalul cu Ludogoreț: „CFR vrea să facă performanță!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (45)
fanu
fanu  •  20 Iunie 2021, 21:22
Postat de kaloogarele pe 20 Iunie 2021, 20:51

mda. "Marcele, fa-te ca lucrezi!" "Da' eu asta fac de-o viata!"

:)) cam asa

george.br
george.br  •  20 Iunie 2021, 21:04
Postat de potec pe 20 Iunie 2021, 20:22

A mai aparut un destept pe aici ca te si miri cum de merge asa prost tara asta cind avem asa inteligenti nevalorificati. Atit de destept te crezi incit esti pe linga subiect, gspul spune ca jucatorii respectivi sunt doriti in cipru dar tu o dai cu psd , cu greseli care nici nu sunt in dialogul cu tine , unde le-ai gasit? Ori te lasi manipulat ori esti rau intentionat. Vinde rotaru? Asa si ? arata un club din lumea asta care nu vinde stai calm nu purta tu de grija vin altii din urma. Stai jos acolo da-te mare cu desteptaciunea ta injura psdul si mergi mai departe fericit

)))) Aoleeeu, ce hazliu mai esti, ba, Carare! Adica in dialogul respectiv n-ai greseli, deci te-a acuzat pe nedrept omul ca ai fi agramat...)))))

kaloogarele
kaloogarele  •  20 Iunie 2021, 20:51
Postat de fanu pe 20 Iunie 2021, 20:36

Speram ca odata cu intrarea FC 1948 Est Craiova in Liga 1 , cei de la CSU vor fi ambitionati sa arate si altfel de politica si de transferuri; dar acelasi "lucram la transferuri", lucru ale carui rezultate se vad prea tarziu, vin transferurile prin octombrie, pana in martie "se adapteaza", dupa doua meciuri bune se accidenteaza si gata. As fi preferat ca in loc de avion personalizat cu 50 000 , sa fi circulat cu Wizz Air sau bicicleta, si sa vedem si noi ceva concurenta pe post. Pana acum, singurul plus al perioadei de transferuri e ca am scapat de Acka.

mda. "Marcele, fa-te ca lucrezi!" "Da' eu asta fac de-o viata!"

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close