FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 15:20

Cristian Șimonca, fost jurnalist sportiv, cunoscut acum pe internet prin „Blogul lui Otravă”, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a povestit un episod tipic cu Ioan Becali.  

Blogger-ul a dat de înțeles că Giovanni Becali nu s-a schimbat deloc în ultimii ani și are aceeași atitudine pe care o avea și atunci când ieșea mai mult în public. 

Acum vreo două săptămâni a venit Giovanni Becali la cafeneaua unde merg eu, a cerut două cafele și a lăsat un milion (n.r. 100 de lei). Din câte am înțeles, era acolo pentru că mergea la un consult la o clinică din zonă. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”, a spus Cristian Șimonca, la GSP LIVE. 

Celebrul interviu cu Giovanni Becali vorbind despre șpaga pe care o lasă: 

VEZI ȘI: 

GSP LIVE // VIDEO „Otravă” povestește cum l-a primit Gigi Becali: „Era în șosete și mânca brânză din când în când”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
1045286738821635
Dani Corban  •  13 Noiembrie 2019, 16:36

Mi se pare normal. Cand ai zeci de milioane de euro, nu umbli cu bancnote mai mici de 100 de lei, adica 20 de euro. Te incomodeaza, iti stau buzunarele umflate aiurea. Este ceva sanatos, nu o aroganta.

sexilian
sexilian  •  13 Noiembrie 2019, 12:36

buzele tunate lucreaza......../.

spartcapus
spartcapus  •  13 Noiembrie 2019, 10:50

Fami glia Becali, *** românilor de pretutindeni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează