FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Moment incredibil cu Mircea Lucescu: „Era antrenorul lui Dinamo și a intrat în vestiar la noi: «Acum v-ați găsit să jucați fotbal?»”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 11:22

Constantin Cojocar, fost fotbalist la Steaua și la Corvinul Hunedoara, a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre blaturile din anii '80 din Liga 1.

  • Vezi în VIDEO cum relatează Constantin Cojocar momentul în care Mircea Lucescu a intrat în vestiar la pauza unui meci dintre Dinamo și Corvinul Hunedoara, din sezonul 1987 - 1988

„Când era nevoie, se făceau blaturi. Trebuia să dăm meciurile. Dinamo ne-a bătut cu 3-2, iar eu am dat două goluri. Mircea Lucescu ne-a spus la pauză: «Acum v-ați găsit să jucați fotbal?». El tocmai plecase la Dinamo și încă avea influență mare la Corvinul” , a declarat Constantin Cojocar la GSP LIVE.

Context:

Meciul Dinamo - Corvinul s-a jucat în etapa a 15-a din sezonul 1987-1988. Dinamo s-a impus cu 3-2. 

Dinamo se lupta cu Steaua pentru câștigarea campionatului și avea nevoie de victorie în acea etapă, după ce Steaua câștigate cu U Cluj, 5-0. La finalul acelui sezon, Steaua a ieșit campioană.

Al treilea blat dezvăluit al lui Mircea Lucescu

Constantin Cojocar este a treia persoană care a făcut dezvăluiri la GSP LIVE despre Mircea Lucescu și blaturile pe care acesta le facea în anii '80.  Ioan Sdorbiș a povestit de un blat la meciul Rapid - CSM Reșița 6-1 din noiembrie 1997 (Detalii AICI), iar Nae Stanciu, fostul căpitan al Rapidului, a recunoscut că a participat la un meci aranjat în aprilie 2000, între formația giuleșteană și Rocar (Detalii AICI).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
ios_ge
ios_ge  •  12 Februarie 2019, 13:27

Ce va mai place "sa bagati vorbe'n gura" (citat dintr'un *** din aceeasi cloaca cu voi). Cojocar n'a spus c'a intrat Lucescu'n vestiar ci doar papusaru' gesepist cu nume ce'aduce'aminte ca ziaru'i bun de'mpachetat peshte, a zis asta de freo cateva ori. Cojocar a zis o remarca a lui Lucescu ce'o fi fost facuta pe teren sau in spatiul comun.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  12 Februarie 2019, 11:40

Nimic nou sub soare. De vina sunt formatorii de opinie care ne intoxica fie din necunoastere (si atunci sunt de vina), fie din interese colaterale (si atunci iar sunt de vina). De ce spun asta? Ziarele nu ar trebui sa prezinte cu veneratie 'faptele si opera' unor antrenori romani pana nu identifica exact perioadele si stralucirile si realizarile acestora. Tradatorii de etica sportiva nu au ce cauta in presa decat la Gazeta de perete a Politiei cu titlul 'ASA NU !".

polistul68
polistul68  •  11 Februarie 2019, 23:00
Postat de Daniel Buriu pe 11 Februarie 2019, 18:11

Si ce este asa de extraordinar??? Ori avem memoria scurta? Cei care am trait vremurile alea ne aducem aminte cum se castigau campionate, cupe, ghete de aur, cum se furau jucatori de la alte echipe, etc! Iar acum se lauda cu palmaresul lor!???

Corect ce spui....dar cine pozeaza acum in marele salvator...crescator de talente ? Il Luce...cine se lauda cu corectitudinea lui ? Il Luce...cine se lauda cu performantele din tara ? Il luce...macar sa aibe bunul simt sa taca...si apropos de Rednic...are dreptate...Il Luce nu a ajut

Vezi toate comentariile (14)
Comentează