FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Romulus Gabor, detalii despre accidentările care i-au măcinat cariera: „Tatăl lui Răzvan Burleanu m-a rupt!”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 12:24

Romulus Gabor, 58 de ani, a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre cele două accidentări grave care i-au afectat serios cariera. 

Mai mult, Gabor a dezvăluit că a doua accidentare gravă i-a fost produsă de Gheorghe Burleanu, tatăl lui Răzvan Burleanu, actualul șef al FRF.  

Romulus Gabor (58 de ani) a câștigat Balonul de Aur la Mondialul de tineret din 1981, fiind numit cel mai bun jucător al turneului la care România a terminat pe locul 3. Precedentul Balon de Aur fusese Maradona, la Mondialul de tineret din 1979.

Vezi în video declarațiile Romulus Gabor de la GSP LIVE 

Jucam contra lui Dinamo și mi-am rupt tendonul Ahile. M-a atins Lică Movilă, chiar daca el zice că nu. Arbitrul nici n-a dat penalty.  

La meciul cu Bacău, când mi-am rupt al doilea tendon, Ion Crăciunescu era arbitru și nu cred că a dat nici cartonaș galben. Tatăl lui Burleanu juca la Bacău, iar eu am trecut de el și m-a călcat pe tendon și mi l-a rupt. Când m-am întâlnit cu președintele Răzvan Burleanu i-am zis «Taică-tu m-a scos din fotbal»”, a declarat Gabor la GSP LIVE.

Citește și: 

GSP a aflat ambuscada pregătită de Contra! Surprizele cu Suedia: Tudor Băluță in, Răzvan Marin out! + Mitriță și Coman împreună

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  14 Noiembrie 2019, 19:33

...si eu care credeam ca bautura!...

urdea2022
urdea2022  •  14 Noiembrie 2019, 17:43

Cariera lui Gabor a durat o luna, dupa extraordinarul mondial din Australia, efectiv a disparut ca jucator. Mirciulica nationalu’ l-a “carat” peste tot dupa el, cu rezultate dezastruoase, inclusiv la campionatul European din ’84, lasandu-i acasa pe Balint si Geolgau, desi ultimul marcase golul calificarii la Bratislava.

kordell
kordell  •  14 Noiembrie 2019, 16:29

Articol .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează