FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dezvăluiri halucinante despre haosul de la FCSB » Gigi Becali voia să lase echipa fără 10 jucători: „Antrenați-vă cu manechine!”

Vlad și „colegii” de antrenament ceruți de Becali
Vlad și „colegii” de antrenament ceruți de Becali

Articol de , , - Publicat vineri, 14 mai 2021 23:23 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 23:23

Becali e mai preocupat s-o blocheze pe CSA Steaua decât este atent la propria echipă. Înaintea meciului cu Clinceni, încheiat egal, 2-2, Gigi voia să trimită zece jucători la „satelit”, o intenție pe care i-au blocat-o cu greu colaboratorii din club, care l-au convins că Petrea nu mai avea fotbaliști destui pentru antrenamente.

  • FCSB evoluează duminică, în deplasare la Sepsi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport;
  • FCSB 2 joacă în aceeași zi, de la ora 11:30, returul barajului cu Afumați, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport. În tur, „roș-albaștrii” s-au impus cu 1-0.

Duelul cu CSA Steaua îl motivează pe Gigi Becali măcar la fel de mult cât îl motivează disputa cu CFR pentru câștigarea campionatului. Planul lui este ca „satelitul” FCSB 2 să-i învingă pe noii „militari” în barajul pentru promovarea în Liga 2 și s-o țină pe echipa Ministerului Apărării Naționale tot în "C" pentru încă un sezon.

Gigi Becali voia să trimită 10 jucători la FCSB 2

În semifinalele barajului, Steaua a învins-o pe Mostiștea Ulmu cu 2-0 în deplasare, FCSB 2 a câștigat la Afumați cu 1-0, deci sunt șanse foarte mari ca finala să le opună pe cele două rivale care se consideră moștenitoare ale roș-albaștrilor istorici.

Înainte ca formația secundă a lui să joace la Afumați, Becali le-a ordonat colaboratorilor din club să trimită zece jucători la "satelit". Oficialii clubului au încercat să-l convingă că strategia era exagerată: „Nu ne mai rămân destui fotbaliști nici pentru antrenamente dacă trimitem zece la echipa a doua! Și mai avem și noi meciul cu Clinceni, pe care trebuie să-l câștigăm!”.

Era sigur de succes cu Academica

„Cu Clinceni oricum câștigăm, trimiteți zece jucători!”, a insistat Gigi. Asistenții lui au continuat să-i explice că Petrea, Neubert și Pintilii chiar nu mai aveau pe cine să antreneze, lotul ar fi devenit prea mic. FCSB suferă și din cauza accidentărilor, care au scos din program oameni importanți: Miron, Panțâru, Florinel Coman.

Becali a avut o idee cu care a încercat să le demonstreze că pregătirea pentru fotbal poate fi realizată și fără jucători reali: „Să facă antrenamentele și cu manechine d-alea!”. El se referea la manechinele folosite în exersarea fazelor fixe. „Omuleții din plastic” alcătuiesc zidul fals atunci când fotbaliștii adevărați execută lovituri libere.

Angajații au continuat să argumenteze: „Antrenamentul va fi unul de posesie, e nevoie de două grupe de câte zece oameni! Nu putem să folosim manechine!”. „Faceți o echipă doar cu titularii pentru meciul cu Clinceni, cealaltă echipă să fie din manechine!”.

Becali a renunțat, până la urmă, a acceptat să trimită doar cinci jucători la „satelit”: Dragoș Nedelcu, Oaidă, Gabriel Simion, Buziuc și Adrian Niță. Nici în condițiile acestea nu a reușit prima echipă să câștige partida cu Clinceni, una pe care Gigi o considera dinainte câștigată. 

  • Echipa FCSB 2 în victoria cu 1-0 de la Afumați: Târnovanu - Al. Nicola, Dr. Nedelcu, l. Filip, S. Șerban - Oaidă, G. Simion, Al. Stan - Ad. Niță, Buziuc, Trif

Returul disputei cu Afumați va avea loc duminică, de la ora 11:30. Steaua va evolua acasă astăzi, cu Mostiștea Ulmu, tot de la ora 11:30. Învingătoarele se vor duela într-o finală programată tot în manșă dublă.

Se plâng și jucătorii

FCSB a jonglat greu cu jucătorii în perioada aceasta, în care Petrea a avut nevoie să pună și copii pe bancă pentru a putea să completeze foaia pentru fiecare confruntare. Florin Tănase a recunoscut recent: "Avem un lot foarte mic, jucăm din trei în trei zile cu lotul cel mai subțire dintre cele care luptă pentru câștigarea campionatului". Disputa lui Becali cu CSA Steaua împuținează și mai mult jucătorii primei echipe. 

Totul despre Sepsi - FCSB:

Citește mai multe știri despre FCSB:

Tănase pleacă de la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali: suma + când se face transferul

Conference League înseamnă doar mărunțiș! La ce măsuri vor apela FCSB și CFR Cluj, dacă ratează titlul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (96)
1110875702284197
Cucu Bau  •  15 Mai 2021, 15:54

Omuleții din plastic” alcătuiesc zidul fals atunci când fotbaliștii adevărați execută lovituri libere. Ceea ce nu e valabil la betonera lafarge ***, nu detine asa ceva ca sa foloseasca zid fals din omuleti din plastic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

je__
je__  •  15 Mai 2021, 13:32

Ar trebui sa se numeasca FCSP, Faci Ce Spune Prostul...

88gore88
88gore88  •  15 Mai 2021, 13:28

Dar cine e "cârtița" care a dat aceste informații?

Vezi toate comentariile (96)
Comentează