FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gnohere a dezvăluit după mai bine de doi ani de ce a plecat de la FCSB: „Din cauza lui” + „Becali era «nebun», mi-a plăcut enorm”

Harlem Gnohere, fost atacant FCSB
Harlem Gnohere, fost atacant FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 16:02 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 16:21

Harlem Gnohere (34 de ani), fostul atacant de la FCSB, a vorbit despre perioada petrecută la echipa roș-albastră.

Francezul a jucat la FCSB în perioada 2017-2020 și a dezvăluit acum de ce a plecat de la echipa bucureșteană. Deși susține că „Becali lua decizii bizare”, nu patronul ar fi principalul motiv, ci antrenorul Bogdan Argeș Vintilă, cel care a pregătit-o pe FCSB în sezonul 2019-2020.

Adrian Mititelu și Gigi Becali, înțepături înainte de FCU Craiova - FCSB: „Acolo e un singur antrenor” vs. „El e ca Ferguson, dar mânâncă numai bătăi”
FCU CRAIOVA - FCSB
Adrian Mititelu și Gigi Becali, înțepături înainte de FCU Craiova - FCSB: „Acolo e un singur antrenor” vs. „El e ca Ferguson, dar mânâncă numai bătăi”

Gnohere: „Am plecat de la FCSB din cauza lui Vintilă”

„Oamenii vorbeau că am prea multe kilograme, dar eu nu înțelegeam. Acum, că înțeleg, mă deranjează. Chiar și așa, am jucat bine, oamenii puteau zice ce vor. Am fost golgheterul României fiind «gras».

Domnul Becali, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, în ciuda a ceea ce a vorbit în presă, chiar dacă intervine la echipă, este omul care face enorm de multe pentru Steaua (n.r. - FCSB). Sper să rămână pentru mult timp, să reușească să ia un titlu deoarece a trecut mult timp de când s-a întâmplat asta.

Mi-a plăcut de el (n.r. - Gigi Becali), faptul că era «nebun» mi-a plăcut enorm. Chiar dacă au fost decizii bizare în ceea ce mă privește, este o persoană pe care o apreciez.

Am plecat din cauza domnului Becali, dar mai mult din cauza antrenorului care a venit (n.r. - Bogdan Vintilă). Nu am o problemă cu domnul Becali, chiar dacă m-a criticat mereu.

Anul în care am plecat a fot dificil pentru mine la nivel relațional cu antrenorul principal. Anumite decizii nu au fost corecte în ceea ce mă privește”, a declarat Harlem Gnohere, potrivit sport.ro.

Gnohere: „Am avut o relație formidabilă cu Dică”

Gnohere a vorbit și despre Dică, cel care l-a antrenant la FCSB între iunie 2017 și decembrie 2018. Cu Harlem în atac și Nicolae pe bancă, roș-albaștrii s-au calificat în primăvara Europa League, în sezonul 2017-2018. Acolo au fost eliminați de Lazio, 2-5 la general, ambele goluri ale echipei din Berceni fiind marcate de Gnohere.

„Anul cu Nicolae Dică, primul an cu el a fost o perioadă frumoasă. Am pierdut titlul la diferență mică, dar suporterii au trăit victoria cu Lazio, am marcat. 

Acea perioadă, cel puțin pentru mine, a fost foarte bună. Relația pe care o aveam cu Dică era formidabilă. Erau jucători buni: Alibec, Budescu, Junior Morais, Bălașa, Niță. A fost o perioadă minunată”, a mai spus Gnohere, potrivit sursei menționate.

Cornel Șfaițer a comentat plecarea lui Dică de la FCSB: „Credeam că va reuși”

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB trimite un jucător la Farul Constanța! Anunțul lui Gigi Becali: „I-l dau lui Gică!” + Nu e singura mutare la care se gândeşte latifundiarul

Becali a făcut calculele » Cât cere pentru a renunța la FCSB: „Bat spre retragere”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
talpaiadului
talpaiadului  •  12 Noiembrie 2022, 16:51
Postat de dobrin pe 12 Noiembrie 2022, 16:25

A fost ultimul atacant pe care l-a avut FCSB. Nu era de nivel inalt, dar un gol pe meci dadea chiar si cand juca cu echipe bune.

Mie imi place mai mult Compagno, la forma in care este acum. Tot respectul insa pentru Gnohere, care a dat dovada ca are un caracter deosebit tinand cont de randamentul pe care l-a dat la FCSB in ciuda faptului ca a fost tratat cu posteriorul de catre conducere si antrenor (bine, antrenor zice el, noi stim insa care-i treaba cu antrenorul acolo).

iulihenry
iulihenry  •  12 Noiembrie 2022, 16:45

"Am fost golgheterul României fiind «gras»." Da. Asta nu inseamna ca tu erai extraordinar de bun si deaia ai fost golgheter desi erai supraponderal....asta inseamna ca Liga 1 e asa de varza incat un supraponderal a putut sa fie golgheter.

dobrin
dobrin  •  12 Noiembrie 2022, 16:25

A fost ultimul atacant pe care l-a avut FCSB. Nu era de nivel inalt, dar un gol pe meci dadea chiar si cand juca cu echipe bune.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează