FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-0

Haz de necaz în tabăra Astrei, după incidentele de la meciul cu Steaua: "Dacă ai ajuns să-l scoţi pe Lovin din ghearele steliştilor, a luat-o lumea asta razna!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 17:35

Florin Lovin a povestit că Mihai Stoica nu a apucat să îl apuce de gât la finalul meciului dintre Steaua și Astra (1-0), datorită intervenției de ultim moment a lui Cristi Săpunaru.

" Mihai Stoica nici nu cred că m-a văzut. Eu am vorbit cu MM şi înainte de meci şi după. El are unele momente în care i se pune ceva pe ochi şi nu cred că realiza că eu sunt acolo. Dar nici nu a avut timp să-mi pună mâna în gât că a venit imediat Săpunaru", a declarat mjlocașul Astrei la Digi Sport.

Lovin a făcut chiar o glumă legată de incidentul de pe Arena Națională și a subliniat ironia situației. 

"Ca să vedeţi ce ironie a sorţii... Ce frumoasă este viaţa. Un fost stelist este salvat din braţele unui stelist de un rapidist. Chiar glumeam ieri la antrenament pe tema asta. Îi spunea Daniel Niculae lui Săpunaru: «dacă ai ajuns să-l scoţi pe Lovin din ghearele steliştilor, a luat-o lumea asta razna!»", a adăugat Lovin.

Încăierarea de la finalul meciului dintre Steaua și Astra a izbucnit după ce Marius Avram i-a acordat al doilea galben lui Morais.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
valentinn10
valentinn10  •  15 Septembrie 2016, 07:25

Cum e bai sumimica , de la a pune mana-n gat pana la , stai ca n- a ajuns la mine , *** frustrat , asteapta meciul urmator si ai sa vezi atunci ce bataie- ti iei ...la fotbal , *** hidos ...ce burta poate sa aiba bai nene si cica-i antrenor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  14 Septembrie 2016, 19:24

Tot scandalul porneşte de la impotenţa comisiilor FRF care, se cacă *** de frică, să-l suspende pe golanul de Săpunaru, scandalagiul permanent din fotbalul românesc. Oare cât o să-i mai permită *** ăia de la FRF acestui scandalagiu de Săpunaru să sară la bătaie ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1736794446569882
Andrei Anais  •  14 Septembrie 2016, 18:58

*** ai fost tu pentru Steaua bai jucator care te-ai ratat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează