FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

„Gestul lui Rădoi e lipsit de respect!” » Noul antrenor al Craiovei, luat în colimator încă din prima zi în Bănie: „Nu mi se pare normal!”

Mirel Rădoi / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
Mirel Rădoi / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2022 19:36 / Actualizat marti, 09 august 2022 19:55

Helmut Duckadam (63 de ani), fostul mare jucător al Stelei, câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, a comentat numirea lui Mirel Rădoi pe banca Universtății Craiova. 

Fostul mare portar consideră că fostul selecționer a procedat greșit în momentul în care a acceptat să fie numit în aceeași zi în care Laszlo Balint a fost demis din Bănie. 

Mi se pare puțin lipsit de respect gestul lui Rădoi față de Balint. Nu mi se pare normal ca un antrenor să fie schimbat și celălalt deja numit. Eu sunt convins că Mirel Rădoi a vorbit cu domnul Rotaru înainte să fie demis Balint și a acceptat să fie pe bancă joi.

Altfel, cred că Balint rămânea. N-am zis că e urât sau bun, am zis că e lipsit de respect, nu e fair-play. Sunt convins că domnul Rotaru nu l-a dat afară pe Balint până nu a avut acceptul lui Rădoi”, a declarat Duckadam, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

De ce a fost numit Rădoi la Craiova înaintea returului cu Zorya: „Dacă se calificau, nu aveau motiv să-l dea afară pe Balint”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
De ce a fost numit Rădoi la Craiova înaintea returului cu Zorya: „Dacă se calificau, nu aveau motiv să-l dea afară pe Balint”

Gabi Balint: „Lui Rădoi i-ar fi convenit să vină după meci, dar poate nu mai era posibil”

Gabi Balint consideră că cei din conducerea Craiovei s-au grăbit să îl demită pe Laszlo Balint înaintea returului cu Zorya Luhansk, pentru că în cazul calificării nu ar mai fi avut motiv să-l dea afară.

„Mutarea s-a făcut repede pentru că dacă se calificau, nu aveau motiv să-l dea afară pe Balint. Lui Rădoi i-ar fi convenit să vină după meci, dar poate nu mai era posibil”, a declarat Gabi Balint la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Când ești antrenorul Craiovei nu vii cu filosofia ta, trebuie să te adaptezi în funcție de ceea ce dorește publicul, care e primul nostru barometru. Lumea vrea altceva. Nu discut despre Balint și filozofia lui. Avem niște înfrângeri, cu ucrainienii diferența de scor a fost mică, la cum am arătat, sau în prima repriză cu U Cluj. Au fost niște momente pe care nu le vrem, trebuie să se schimbe ceva. E posibil orice.

- Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

Mirel Rădoi, oficial la Universitatea Craiova

Rădoi îi ia locul lui Laszlo Balint, demis de la alb-albaștri după doar 7 meciuri. Mirel era liber de contract din noiembrie 2021, de când a plecat de la echipa națională. A mai antrenat la FCSB (iulie - noiembrie 2015), România U21 (martie 2018-noiembrie 2019) și naționala de seniori a României (noiembrie 2019 - noiembrie 2021).

VIDEO Prima decizie a lui Rădoi la Craiova: îi reprimește pe Vână și Nistor

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

VIDEO Prima decizie a lui Rădoi ca antrenor al Universității Craiova » Ce jucători vrea să readucă în lot

EXCLUSIV Culisele demiterii lui Balint de la Universitatea Craiova » Ce i-au reproșat jucătorii

EXCLUSIV Încă un nume important e pe făraș la Universitatea Craiova! Pe cine vrea Rotaru să dea afară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
danny_l
danny_l  •  11 August 2022, 08:13
Postat de 10iul73 pe 09 August 2022, 21:52

Te ai facut de Ras...

Aoleu,sa aprinsara oltenii,ce mă te supără adevărul?Voi sunteți și cu Tanda și cu Manda,nici măcar nu știți cu cine țineți, oricum anul ăsta play-off scrie pe voi clonatilor

pittt
pittt  •  10 August 2022, 11:29

Situatia e simplă, noi o complicăm. Balint a fost schimbat pentru că CSU juca mai prost ca niciodată. Nici cu Papură antrenor nu a jucat așa rău. Asta în condițiile în care a avut echipa în toată perioada de pregătire. Si când a avut rezultate pozitive tot prost a jucat. Ce să mai aștepți? Sub comanda lui Balint n-am văzut absolut nici un gol dintr-o fază lucrată si pregătită la antrenament. Cu albanezii, care nu erau în stare să ajungă cu pase până la poarta cealaltă, s-a marcat dintr-un penalty aiurea, un șut de la distantă și două centrări în careu. Cu FCU au marcat din două penalty-uri scoase la ciupeală din nepriceperea jucătorilor de la FCU. Zorya ne-a pasat cum a vrut. Ce să mai aștepti, cât să mai aștepti și de ce să mai aștepti? Așa, că-i Balint un finuț?

cristhebest70
cristhebest70  •  10 August 2022, 10:59

Cine a ajuns sa dea lectii de moralitate. Ca sa inteleaga si asta, Radoi a fost contactat de un patron pentru preluarea unei echipe si nu invers, iar in economia de piata pe care asta nu o intelege, piata muncii este libera si daca nu accepta Mirel, sigur Rotaru il suna pe altul. Ai priceput domnule sau vrei sa-ti spun o poveste cu unul care era sluga la oi si a plecat pentru ca nu a primit ce dorea, iar apoi le dadea lectii celor care l-au platit bine multi ani (daca ai stat atatia ani inseamna ca a fost bine sau ti-a placut). Pe intelesul tuturor, daca tu esti asa, nu da lectii de corectitudine altora.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează