FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

HERMANNSTADT // A plecat cu tot cu pagina de facebook a clubului! Situație de tot râsul în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 20 august 2019 19:43

După plecarea președintelui Teodor Birț de la Hermannstadt (DETALII AICI), clubul sibian a început să se destrame. 

Alte trei persoane au decis să se despartă de Hermannstadt în ultimele ore: team-managerul Marius Lungu, oficialul Vasile Armenean și ofițerul de presă Ovidiu Boica. 

Totodată, clubul a rămas și fără pagina oficială de facebook. Mai exact, unicul administrator al paginii respective a decis să o dezactiveze la plecarea din club! Este vorba despre un apropiat al ex-președintelui Birț și nu despre ofițerul de presă Ovidiu Boica, așa cum a apărut inițial dintr-o eroare pentru care ne cerem scuze. 

De urgență, cei rămași în cadrul clubului au creat o nouă pagină de facebook, care are în prezent abia 200 de urmăritori, câți a apucat să strângă în șase ore.

Bună ziua, iubitori ai fotbalului de pretutindeni! Ne bucurăm de (re)cunoștință! A.F.C. Hermannstadt este o echipă...

Publicată de AFC Hermannstadt pe Marţi, 20 august 2019

Au deschis noua pagină cu un transfer de la PSG!

Pe noua pagină, sibienii n-au pomenit nimic de incidentul de pe rețeaua de socializare și au decis să-i întâmpine pe fani cu o postare în care este anunțat un transfer de ultimă oră. Este vorba despre un fotbalist crescut de PSG. 

„Bună ziua, iubitori ai fotbalului de pretutindeni! Ne bucurăm de (re)cunoștință!”, începe postarea în care este prezentat Kevin Rimane, în vârstă de 28 de ani, stoper și mijlocaș la închidere cotat pe transfermarkt la 250.000 de euro.  

Francezul vine de la clubul croat NK Istra, la care a fost împrumutat în sezonul trecut de la echipa a doua a lui PSG. Rimane este un produs al centrului de copii al campioanei Franței. 

LPF intervine!

LPF intervine în scandalul de la Sibiu. „În cadrul unui parteneriat pe care Liga îl are cu Facebook și Stadeum Sports, se asigură protecția tuturor paginilor cluburilor din Liga 1. Până la lămurirea tuturor aspectelor juridice legate de administrarea paginii oficiale a clubului din Sibiu, controlul acesteia a fost preluat de către Ligă”, a declarat Justin Ștefan, secretarul general al Ligii.

VEZI ȘI:

Hermannstadt a transferat un fundaș de la PSG! Kevin Rimane vine la Sibiu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
rockyus
rockyus  •  20 August 2019, 23:09
Postat de csa.steaua. pe 20 August 2019, 20:10

Cea mai comica situație din forbalul romanesc este '................ sa te numesti fecesebe cu sediul in popesti leordeni societate infintata in 2005 si sa sustii ca ai palmaresul din 47 . Iar steaua detinatoarea numelu si palmaresului nu este steaua. Pac pac.

Incurci borcanele, amice!

gicab
gicab  •  20 August 2019, 20:49

Deci... “A plecat cu tot cu pagina de Facebook a clubului!”, administratorul paginii ce face? “acesta a decis sa o dezactiveze la plecarea din club!”... ma “jurnaliștilor” nu credeți ca e un nonsens?

csa.steaua.
csa.steaua.  •  20 August 2019, 20:10

Cea mai comica situație din forbalul romanesc este '................ sa te numesti fecesebe cu sediul in popesti leordeni societate infintata in 2005 si sa sustii ca ai palmaresul din 47 . Iar steaua detinatoarea numelu si palmaresului nu este steaua. Pac pac.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close