FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ 1-1

HERMANNSTADT - CFR CLUJ 1-1 // Ciprian Deac, iritat când a fost întrebat despre situația lui la echipă: „Am șefi, ei decid”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 21:16

Hermannstadt și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa cu numărul 18 din Liga 1. Ciprian Deac (33 de ani) a vorbit despre relația pe care o are în acest moment cu Dan Petrescu, după ce antrenorul l-a ținut rezervă cu Lazio.

„Contează când se termină campionatul, să fim sus când se trage linia. Nu avem nicio scuză, trebuie să fim la fel de concentrați și în Europa League și în Liga 1. Nu ne-am creat foarte multe ocazii de gol. Știam că va fi un meci închis, că Hermannstadt se apără cu toată echipa”, a analizat Deac meciul de astăzi. 

Întrebat despre faptul că a fost ținut pe bancă în meciul pierdut cu Lazio, scor 0-1, în Europa League, Deac a părut destul de iritat: „Eu sunt jucător. Sunt angajat. Am șefi, ei decid. Eu pot să zic doar că muncesc, vin la antrenamente, îmi fac treaba. Mister e cel care alege primul 11. Suntem 30 de jucători cu valori apropiate la CFR. Nu există jucători titulari sau de neînlocuit”.

Vezi și: 

HERMANNSTADT - CFR CLUJ 1-1 // VIDEO CFR s-a împotmolit iar! Prima victorie a lui Petrescu în deplasare după 4 luni, refuzată de sibieni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
clujcampion
clujcampion  •  02 Decembrie 2019, 14:13
Postat de robertpopa pe 01 Decembrie 2019, 21:28

Nu ai ce face cu jocul asta. Autobaza....

Ca sa-ti dai seama cat de prost esti, inainte de a-ti trage palme, ia uita-te la clasament. Autobaza baga 40 de goluri in 18 meciuri? Atunci despre echipa retardatului care si-a sarbatorit ieri ziua de nume si-si pune si un f (de la ce oare) ce sa spui? 25 bagate in ate, cu m bappe de pipera cu tot, din care vreo 20 sunt opera arbitrilor de casa....

andrei.f
andrei.f  •  02 Decembrie 2019, 12:36

Jale mare la Look TV !

pedro_nr1
pedro_nr1  •  01 Decembrie 2019, 23:44

Deac foarte slab la echipa nationala, a jucat haotic fara nici o vbiziune clara, pase gresite ... intr un cuvant veriga slaba a echipei !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează