FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ 1-1

HERMANNSTADT - CFR CLUJ 1-1 // Dan Petrescu, un car de nervi: „N-o să mai joace până la finalul sezonului” + cerere expresă către LPF și de ce nu era supărat dacă era 0-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 21:28

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, s-a dezlănțuit la finalul partidei cu Hermannstadt, scor 1-1. Ardelenii nu s-au mai impus în Liga 1 din august, iar „Bursucul” acuză ritmul meciurilor pe care trebuie să-l suporte echipa sa. 

Petrescu a anunțat că CFR vrea să-și amâne un meci din Liga 1 pentru a putea pregăti meciul cu Celtic din 12 decembrie și îl critică pe Alexandru Pașcanu, cel care a comis hențul din care Hermannstadt e egalat. Acesta fusese trimis pe teren în locul accidentatului Kevin Boli. 

„Am dominat partida de la un capăt la celălalt și Hermannstadt nu ne-ar fi egalat dacă nu era acel henț. Ne-am făcut singuri probleme în acest meci. Se vede că jucăm o dată la 3 zile. L-am pierdut pe Boli, cred că nu va mai juca până la finalul sezonului.

Dacă nu erau cupele europene, aveam cel puțin 10 puncte în plus. Noi jucăm mai bine în repriza a doua. Nu eram supărat dacă se termina 0-0. Pentru mine, 0-0 înseamnă că nu am făcut greșeli. La acea fază s-a văzut lipsa de experiență a lui Pașcanu. El nu a jucat meciuri la seniori nici în Anglia la echipa mare. E un băiat excelent, vrea, dar nu poate face față la ceea ce vreau eu! 

E foarte important să reușim să amânăm unul dintre cele două meciuri rămase în Liga 1. Dacă se vrea să apărăm România, trebuie să fim înțeleși! Orice echipă din Europa își amână meciuri”,  a spus Petrescu, la Look Sport. 

CFR mai are de disputat două meciuri în Liga 1, până la duelul cu Celtic: pe 4 decembrie cu Sepsi (acasă) și pe 8 decembrie la Botoșani (în deplasare). Cel mai probabil, „Bursucul” și-ar dori să amâne duelul din deplasare cu FC Botoșani.

7 meciuri consecutivefără victorie în deplasare a strâns CFR Cluj, precedentul succes fiind cu Chindia (4-1) pe 3 august

CFR Cluj, program infernal 

Dan Petrescu nu se plânge degeaba de programul infernal pe care îl are alături de echipa sa. Contra lui Hermannstadt, ardelenii au bifat al 33-lea joc de la începutul sezonului. Pe 6 iulie, „feroviarii” pierdeau Supercupa României, cu Viitorul (0-1). De atunci, campioana a disputat 13 partide în cupele europene, 18 în campionat, Supercupa și un joc în Cupa României (eliminare la penaltyuri cu Botoșani).

Citește AICI cronica partidei Hermannstadt- CFR Cluj 1-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
851436461639095
Marius Adrian Coman  •  02 Decembrie 2019, 12:17

Vad ca *** ca vrea CFR ul sa amâne un meci. Pai ei mai știu de care ori au făcut asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

851436461639095
Marius Adrian Coman  •  02 Decembrie 2019, 12:14
Postat de Mihai Precup pe 02 Decembrie 2019, 09:58

Dan penalty aberează când Steaua juca în primăvara europeană cu titularii lui Chelsea, Valencia, Ajax,Lazio....nu-i amâna nimeni meciurile care erau mult mai importante decât meciurile cfr-ului in fata rezervelor lui Lazio din grupe.

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit după finala Cupei Ligii că Steaua ar putea cere amânarea meciului cu CSMS Iaşi din prima etapă, în funcţie de data la care se va juca meciul tur cu Sparta.

851436461639095
Marius Adrian Coman  •  02 Decembrie 2019, 12:09
Postat de Mihai Precup pe 02 Decembrie 2019, 09:58

Dan penalty aberează când Steaua juca în primăvara europeană cu titularii lui Chelsea, Valencia, Ajax,Lazio....nu-i amâna nimeni meciurile care erau mult mai importante decât meciurile cfr-ului in fata rezervelor lui Lazio din grupe.

https://m.sport.ro/liga-1/steaua-cere-amanarea-meciului-cu-pandurii.html

Vezi toate comentariile (62)
Comentează