FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ 1-1

HERMANNSTADT - CFR CLUJ 1-1 // Note GSP: Alexandru Pașcanu, fotbalistul criticat de Dan Petrescu, cea mai mică notă de pe teren + au dezamăgit și vedetele!

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 22:34

CFR Cluj a rămas fără victorie pe teren străin în Liga 1 din august, campioana remizând, scor 1-1, pe terenul modestei Hermannstadt. Ardelenii au condus cu 1-0, dar au fost egalați din penalty, după un henț comis de Alexandru Pașcanu. 

Faza penalty-ului cauzat în finalul partidei va avea, cel mai probabil, repercusiuni importante pentru Alexandru Pașcanu, criticat de Dan Petrescu după meci. 

Introdus pe teren în minutul 55, în locul accidentatului Boli, Pașcanu a fost nesigur și a făcut un henț la o fază care nu anunța nimic. A primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mică de pe teren. 

Evoluții modeste au avut și vedetele Ciprian Deac și Lacina Traore, ambii primind 5, aceeași notă pe care a încasat-o și Valentin Costache.  

Vinicius și Omrani, ultimul marcatorul golului clujean, au fost cei mai buni oameni ai lui Dan Petrescu, ambii primind nota 7.  

Cea mai mare notă, 8, a fost primită de Cristiano Figueiredo, goalkeeper-ul celor de la Hermannstadt. Acesta a avut câteva intervenții extrem de inspirate în repriza secundă, salvând, practic, punctul reușit de sibieni. 

HERMANNSTADT - CFR CLUJ 1-1 // Note GSP: Alexandru Pașcanu, fotbalistul criticat de Dan Petrescu, cea mai mică notă de pe teren + au dezamăgit și vedetele!

„Am dominat partida de la un capăt la celălalt și Hermannstadt nu ne-ar fi egalat dacă nu era acel henț. Ne-am făcut singuri probleme în acest meci. Se vede că jucăm o dată la 3 zile. Pașcanu nu a jucat meciuri la seniori nici în Anglia la echipa mare. E un băiat excelent, vrea, dar nu poate face față la ceea ce vreau eu!” - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

26 de goluridintre cele 40 ale CFR-ului în acest campionat au fost marcate din acțiune

Vezi și: 

Dan Petrescu, un car de nervi: „N-o să mai joace până la finalul sezonului” + cerere expresă către LPF și de ce nu era supărat dacă era 0-0 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
andrei.f
andrei.f  •  02 Decembrie 2019, 12:56

La un pas de fericire ! Jale mare la LOOK TV !

1106890676080193
Silviu Craciun  •  02 Decembrie 2019, 10:57
Postat de dumitru82drugan pe 02 Decembrie 2019, 08:38

Cel mai slab din teren CAMORA

DEAC , de departe cel mai slab . E lider absolut la acest capitol !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Decembrie 2019, 09:39

Cum, Cristache DOAR 5? Și ce tumbe frumoase face, zici că-i soldatul sovietic căzut la cucerirea Reichstagului... E drept, la concurență cu Omrani și Traore, care au făcut să nu se simtă lipsa saltimbancului nr.1, Culio.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează