FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CHINDIA TÂRGOVIȘTE

HERMANNSTADT - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-1 » Debeljuh îi câștigă un nou meci lui Enache

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 18:00

Hermannstadt a trecut cu 2-1 de Chindia Târgoviște, golul decisiv fiind marcat de Debeljuh în minutul 75. Sibienii urcă, deocamdată, pe locul 9 din Liga 1. 

Debeljuh i-a cîștigat un nou meci pe muchie de cuțit lui Enache, exact ca și împotriva celeilalte promovate, din Clinceni. 

Președintele lui FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, explica deunăzi despărțirile de Alexandru Dandea, Sergiu Popovici și Ștefan Blănaru prin aceea că a adus 16 jucători noi de mai mare calitate decât cei care au dus greul în sezonul trecut.

În cazul lui Gabriel Debeljuh subscriem. Atacantul croat chiar este o întărire pentru sibieni. Costel Enache l-a trimis pe teren într-un moment în care amfitrionii erau dominați de târgovișteni, incapabili să-și revină după golul egalizator al lui Daniel Florea.

Iar "vârful" școlit în Italia, la Piacenza, Mantova și Este, și-a făcut din nou datoria, aducându-i toate punctele puse în joc. O performanță asemănătoare reușise Debeljuh și cu cealaltă promovată, din Clinceni (2-1), când a înscris tot golul victoriei, în prelungiri.

3 goluria marcat Debeljuh pentru Hermannstadt în acest sezon. Primul, la 3-4 cu FCSB

FINAL » Hermannstadt - Chindia 2-1
Au marcat: P. Petrescu '17, Debeljuh '75 / D. Florea '48

Echipe de start:

Hermannstadt: Novo - Mățel, Viera, Luchin, Opruț - Pires, Caiado - P. Petrescu, Joalisson, Cordea - Yazalde
Rezerve: I. Pop, Rimane, Dâlbea, Dumitriu, Sîntean, Debeljuh, Tătar
Antrenor: Costel Enache 

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu - Bic, Rață - Neguț, L. Mihai, Șerban - Voduț
Rezerve: I. Popescu, Pițian, Dumiter, Yameogo, D. Florea, Burlacu, C. Dinu
Antrenor: Viorel Moldovan

Stadion: „Trans Sil” (Târgu Mureș)
Arbitru: Marian Barbu / A1: Mircea Orbuleț / A2: Alexandru Vodă / Observator: Nicolae Marodin 

150 de spectatoriau fost prezenți la meciul de azi

Vezi și: 

EXCLUSIV De ce au pornit Mureșan și Zamfir epurarea liderilor de la Hermannstadt » Motivul incredibil: „Au început să aplaude”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
305457553261788
Leo Dinu  •  02 Septembrie 2019, 01:35

Debeljuh chiar este un castig pentru FCH! Nu numai ca a marcat golul victoriei astazi, dar a intrat cand echipa era dominata si a inceput sa castige mingi si sa tina de ele… poate nu ar strica sa invete si Caiado sau Jo de la el! O spun din nou, este unul dintre cei mai buni jucatori veniti in liga I (mai ales daca avem in vedere varsta lui)! Sper sa se prinda Jiji abia de maine incolo…

cmarin1
cmarin1  •  01 Septembrie 2019, 22:58

Moldovan usor usor va intelege ce i se intampla. Si-a stricat singur echipa si nivelul de joc cu schimbarile fara sens din echipa si acum nu stie ce i se intampla. Noi intelegem , el inca nu dar va intelege. Daca intelege repede are sanse ca din octombrie sa revina in carti cu echipa , daca nu ... la anul dumnezeu cu mila. PS : Acum invoca ghinionul dar invocatul asta tine 1-2 etape.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  01 Septembrie 2019, 19:13

Ba luati un pix si notati ca EU sunt bucurestean din zona zero a capitalei si le stiu pe toate . Cei mai frumosi Carpati se vad din centrul orasului tirgoviste . La o cafea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează