FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 0-2

HERMANNSTADT - DINAMO 0-2. OPINIE GSP Dinamo e Dinamo! Asta nu prea au înțeles alde Negoiță, nea Pablo și ceilalți profitori ieftini care vor să ia și pielea de pe „câini”

HERMANNSTADT - DINAMO 2-0 Captură TV Telekom Sport +42   FOTO
HERMANNSTADT - DINAMO 2-0 Captură TV Telekom Sport

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 21:45 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 22:10

Acesta este ”Nuevo Dinamo”, care joacă fotbal și pe burta goală, strălucind contra lui Hermannstadt, victorie cu 2-0, chiar și cu un lot ciopărțit, cu jucători care și-au depus memorii să devină liberi.

Dinamo refuză să moară! Chiar mai are ceva de făcut în viața asta, completând un slogan atât de drag suflării roș-albe. Și dacă n-ar fi nevoința cortaceilor și săpașilor, "haita" - chiar și șchiopătând din cauza problemelor de efectiv -, cu atitudinea și devotamentul jucătorilor și staff-ului care au refuzat să dea bir cu fugiții, cu nebunii ăia care cumpără bilete pe bandă rulantă și vin și urlă pe la porțile stadioanelor, ar putea încerca să lupte pentru play-off. Nu pentru supraviețuire, nu pentru subsolul clasamentului, fiindcă Dinamo e Dinamo! Asta nu prea au înțeles alde Negoiță, nea Pablo și ceilalți profitori ieftini care vor să ia și pielea de pe "câini"!

Uniți contra hăcuitorilor

Fotbalul bun, chiar foarte bun pentru o echipă pe care și rivalii o susțin financiar, cumpărând bilete virtuale, în timp ce așa-zișii conducători ai clubului vor să o bage în boală. Cu "Jerry" Gane, care are nervi tari și nu dureri în piept precum predecesorul său, care a trezit orgoliul calității, scoțând maximum din stofa avută la dispoziție. Cu un fotbal câinesc, arătându-și colții, feroce în fața porții, Dinamo și-a trecut lejer în cont o victorie de apreciat. 

Sorescu a jucat de parcă a avut emisari din străinătate cu ochii pe el, fiind la un pas de un golazo din lovitură liberă, pe lângă assist-uri. Fabbrini are clasă, păcat că Dinamo îl va pierde aproape sigur. Nemec, cu coastele întregi, are fler. Eșanu, da, e un portar ce merită atenție! Ce stăpânire de sine unu la unu cu Kararnovici! Echipa Dinamo a început să aducă un ceva, pozitiv, în fotbalul românesc. Managementul Dinamo riscă să hăcuiască "haita" până sâmbătă, la ora meciului cu Chindia.

FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: facebook.com/hermannstadt.fc
FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro
+38 FOTO

"A fost un meci greu, pe un teren greu, într-o situație grea. O să fac ceea ce este mai bun pentru mine, nu mai am mult de jucat în carieră, voi lua cea mai multă decizie. Noi jucăm fotbal că ne place, e meseria noastră, iubim ceea ce facem. Dar avem și obligații. Să joci gratis e simpatic, însă nu prea merge la nivelul primei ligi. Nu înțeleg cum se mai poate așa ceva în secolul 21, la acest nivel!"
Adam Nemec, atacant Dinamo

"Ne-am făcut meciul ușor. Lucrurile sunt confuze. Am vrut să tragem acel semnal de alarmă, acționarul majoritar nu-și poate bate joc la nesfârșit. Voi da totul până la ultima zi pentru «câini». Răbdarea mea e în limita legii, chiar dacă am arătat devotament pentru acest club. Se apropie limita, e bătaie de joc! Dacă nu-și poate îndeplini sarcinile, Cortacero să dea acțiunile!"
Paul Anton, mijlocaș Dinamo

"Nu știu dacă să zâmbesc sau să plâng, dar suntem o echipă! Nu știu cât vom mai rezista. Cât vom mai fi aici, vom ține steagul sus. Eu voi încerca să-i țin pe jucători concentrați, însă fiecare își va alege viitorul, nu-i pot convinge să rămână la nesfârșit"
Deian Sorescu, mijlocaș Dinamo

"Cei din DDB încearcă să rezolve situațiile ca echipa să nu se destrame, nu avem alt sprijin decât în suporteri. Eu nu mai cred în spanioli, am obosit de câte amăgiri ne-au oferit. Cred în suporteri, știm că nu suntem singuri. Cred în băieții minunați de la echipă, care fac orice ca să arătăm bine. Nu cedăm. Nu ca alții care ne-au părăsit, dar asta e viața"
Ionel Gane, antrenor Dinamo

20de goluri a marcat Nemec în Liga 1 în 71 de meciuri

Totul despre meci AICI!

Încă doi dinamoviști de bază au ajuns la capătul răbdării: „Sunt șanse foarte mari să plec zilele viitoare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
viforul
viforul  •  14 Ianuarie 2021, 15:08
Postat de montgomerry pe 13 Ianuarie 2021, 22:45

Nu mor câinii când vrei tu. Ce nu înțeleg unii e că noi ăștia putini, vom ține Dinamo în viață, uite așa, să mori tu de ciudă și toți care gândesc ca tine.

Ce fel de viața? Ca a unuia cu mâinile și picioarele amputate, cazat la un spital vis-a-vis de morga?

florinch
florinch  •  14 Ianuarie 2021, 13:25

Eduard Apostol, cum poti sa-i spui "nea Pablo" unui mincinos ordinar, unei unelte oculte care nu a facut altceva decat sa duca clubul spre faliment? Din pacate, vad ca niciun ziarist nu incearca sa-l intrebe pe celalt nemernic-Negoita , fara dacceptul caruia nu se pot instraina actiunile spaniolului. De ce oare? Nici ziaristi, nici LPF, nici FRF, nici DIICOT, nici Parchetul General,nici SRI, nimeni nu-l intreaba nimic pe Negoita. Nu mi se pare lucru curat ce se intampla aici.

calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  14 Ianuarie 2021, 11:42

Frumos articol. Bravo!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close