FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 4-2

HERMANNSTADT - DINAMO 4-2 // Eugen Neagoe, palmă pentru PCH! „Geană” și-a umilit fosta echipă, la doar câteva luni după războiul dus cu galeria „câinilor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 22:19

Hermannstadt a învins-o pe Dinamo cu 4-2, sibienii obținând astfel prima victorie în Liga 1 din septembrie încoace. 

Eugen Neagoe, tehnicianul lui Hermannstadt, a găsit momentul perfect pentru prima victorie din acest mandat, chiar împotriva echipei unde a avut parte de cea mai ostilă aventură din cariera de antrenor. 

Instalat la „câini” în luna iunie, Eugen Neagoe a fost contestat din prima clipă de ultrașii din PCH, care l-au înjurat pe acesta meci de meci. Apogeul a fost atins la meciul cu Craiova, încheiat 0-2, când „Geană” era fluierat de ultrași chiar și în momentul în care agoniza ca urmare a tulburării de ritm cardiac care l-a dus aproape de o tragedie.

În meciul de azi, Neagoe s-a descătușat după golul patru al echipei sale, izbutit de Yazalde în minutul 87. Neagoe a sprintat pentru a se bucura alături de jucătorii săi, savurând din plin victoria în fața fostei echipe. 

+7 FOTO

Capturi TV Telekom Sport

Vezi AICI toate detaliile de la partida Hermannstadt - Dinamo!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
sib89
sib89  •  10 Decembrie 2019, 11:36
Postat de Marius Mandache pe 08 Decembrie 2019, 12:11

Corect cu cei care au lăsat comm-uri......știa jucătorii că doar el ia adus, și mai ceva să facă din nou infarct de data asta de bucurie că ne-a bătut aseară. Însă treaba e simpla noi am avut ocazii și am ratat, ei nu

Nu am avut ocazii ? Ce meci ai vazut ? Ca sa nu o spun mai urat. Am mai avut inca 3 ocazii imense pe langa cele 4 goluri.

651379585026521
Marius Mandache  •  08 Decembrie 2019, 12:11

Corect cu cei care au lăsat comm-uri......știa jucătorii că doar el ia adus, și mai ceva să facă din nou infarct de data asta de bucurie că ne-a bătut aseară. Însă treaba e simpla noi am avut ocazii și am ratat, ei nu

demolarii
demolarii  •  08 Decembrie 2019, 00:01

De fapt a arătat că la Dinamo a mimat activitatea. Dacă era bun, cum se laudă acum, era și acum pe banca. Dar a preferat să fugă, sa se ascundă după un infarct.....oare cum poate antrena acum după o asemenea trauma?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează