FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

HERMANNSTADT - DINAMO // Mircea Rednic a schimbat jumătate de echipă: 5 noutăți în primul „11” » Revine și Ionuț Șerban!

Ionuț Șerban a fost ultima oară titular la meciul cu FC Voluntari, câștigat cu 2-1
Ionuț Șerban a fost ultima oară titular la meciul cu FC Voluntari, câștigat cu 2-1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 17:07

Dinamo joacă în această după-amiază pe terenul celor de la Hermannstadt, într-un duel din etapa a 10-a a play-out-ului. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport 3, TV Digi Sport și Look Sport.

Antrenorul Mircea Rednic a pregătit o serie de modificări, nu mai puțin de 5 față de partida din etapa precedentă, când Dinamo s-a impus în fața lui Gaz Metan cu 2-0.

Deian Sorescu revine pe postul de fundaș dreapta, forțat de suspendarea lui Dussaut, în timp ce albanezul Elvis Kabashi joacă în premieră pe postul de fundaș stânga, în locul lui Naser Aliji, și el suspendat. 

La jumătatea terenului revine în echipa de start căpitanul Dan Nistor, cel care etapa trecută a fost scos din circuit din cauza unei accidentări. În plus, printre titulari se regăsește și Ionuț Șerban, pentru prima oară titular după meciul cu FC Voluntari din 27 aprilie, câștigat cu 2-1.

O altă noutate din formula aliniată de start e reprezentată de apariția lui Nabil Jaadi, fratele lui Reda, azi doar rezervă.

ECHIPELE DE START:

HERMANNSTADT: Căbuz - Mățel, Dandea, I. Stoica, Serediuc - L. Dumitriu, Dâlbea - Jazvic, Offenbacher, S. Popovici - Blănaru
Rezerve: 
Niga, Mijuskovic, Abdurahimi, Antonov, Lendric, Tsoumou, L. Niță
Antrenor: Vasile Miriuță

DINAMO: Mandanda - Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Kabashi - I. Filip - Montini, I. Șerban, Nistor, N. Jaadi - Christovao
Rezerve: 
Muțiu, Mallo, N'Diaye, Zenke, R. Jaadi, D. Popa, L. Oltay
Antrenor: Mircea Rednic

Urmărește aici partida dintre Hermannstadt și Dinamo!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
reddm
reddm  •  15 Mai 2019, 18:09

Ba băiatule, tu ești întreg la minte? Tu chiar nu vezi faptul ca Ionuț Șerban nu joaca nimic? Nu leagă doua pase, țopăie pe teren nu aleargă, ce tot o forțați cu *** asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează