FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1

HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1 // Vasile Miriuță, descătușat: săgeți către conducători și către foștii elevi: „Doar aici și la CFR am avut băieți cu caracter”

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 21:27

FC Hermannstadt a trecut dramatic de Dunărea Călărași, scor 2-1, și va disputa barajul pentru rămânerea în prima ligă cu U Cluj. 

  • Barajul dintre Hermannstadt și U Cluj se va disputa pe 8 și 12 iunie. Luni, 3 iunie, se va trage la sorți ordinea de desfășurare a celor două manșe.

„Am mai antrenat așa jucători cu caracter doar la CFR Cluj. În toată cariera mea, de 10 ani, nu am mai văzut așa grup cu caracter. Am întâmpinat multe probleme aici. E o minune că suntem la baraj. Bravo lor. E munca lor, dar trebuie să nu uităm că avem două meciuri cu o echipă de tradiție, cu niște suporteri minunați, cu jucători experimentați și un antrenor foarte bun.

M-am uitat la ceas după golul lui Filip. Le-am zis să o scoatem la margine, să trimitem centrări în careu, că timp avem destul. Uite că am câștigat pe final. Avem mulți absenți, dar nu contează. Important e ca cei care vor intra să își dea viașța pe teren”, a declarat Miriuță pentru Look TV. 

Săgeți către vechea conducere

Miriuță crede că Hermannstadt ar fi fost în altă situația dacă ar fi jucat toate meciurile din acest sezon pe propriul stadion.

„Când mă rugam de foștii șefi să jucăm acasă, nu mă ascultau. Bine că am deschis gura, că altfel nu se făcea nici tribuna asta. Aici, în Sibiu, e mai mult cu gastronomia și cu turismul decât cu fotbalul. Acționarii au avut încredere în mine. Le mulțumesc mult. Îmi doresc să țin echipa în A indiferent ce se întâmplă cu Miriuță”, a spus Miriuță. 

Vezi și: 

HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1 // VIDEO + FOTO Scene reprobabile în finalul meciului decisiv pentru retrogradare » Benzar, târât de adversari pe teren

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  03 Iunie 2019, 07:42

Păcat că Sibiul sau Clujul vor fi la anul în B. În rest, avem anomalii gen Voluntari in prima ligă. Nu e nicio surpriză, oamenii deștepți și educați nu vin la circ. Acolo sunt regi nea pandelos cu consoarta, peștele de sticlă și mileul de pe TV.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează