FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1

HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1 // Eugen Neagoe a plecat de pe bancă în timpul meciului: „Mi s-a făcut rău. O să ne aveți pe conștiință”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 23:20

Eugen Neagoe (52 de ani), antrenorul lui FC Hermannstadt, s-a arătat profund deranjat de maniera de arbitraj a meciului cu Viitorul, scor 1-1, și a dezvăluit că i-a fost rău în timpul partidei, fapt îngrijorător după episodul petrecut la Dinamo și operația la inimă prin care a trecut. 

Imediat după ce arbitrul a acordat ușor un penalty pentru Viitorul, ratat ulterior de Gabi Iancu, Eugen Neagoe a părăsit banca tehnică, motiv pentru care a încasat cartonașul roșu din partea arbitrului.  

Antrenorul, palid la față, a dezvăluit la interviurile de după meci că i-a fost rău și de aceea a ales să plece.  

„Se întâmplă des la fotbal (n.r. greșeli de arbitraj), d-asta nici nu m-am simțit foarte bine și am plecat de pe bancă în timpul jocului. Întotdeauna plătim pentru greșelile pe care le facem, dar plătim doar noi. Pe mine mă dă afară mâine, plătesc jucătorii, dar nu poți să îți bați joc de maniera asta.  

Cei de la Viitorul nu au avut nicio ocazie. Trebuie să le dai tu două penalty-uri să îi bagi în joc? Te bagă în pământ, sincer. Eu le-am spus: «O să ne aveți pe conștiință». Cu tot respectul pentru Gică Hagi, dar în această seară nu și-au creat nicio ocazie. Ok, au avut o posesie mai bună decât noi, dar de aici și până la a dat atâtea faulturi, două penalty-uri... De ce i-a dat lui Petrescu al doilea galben nu știu.  

Dacă nu se ia nicio măsură nu știu... plătim noi, ce să facem? Nu am avut nicio discuție cu arbitrul, nu m-am simțit bine, am plecat de pe bancă și mi-a arătat cartonașul roșu. Noi dacă greșim, ne dau afară, jucătorii dacă greșesc nu își mai primesc banii... Înțeleg că suntem o echipă mică, dar nu trebuie să vină să îți mai dea și în cap”, a spus Eugen Neagoe, la Look Sport.  

Eugen Neagoe va sta în tribună în etapa viitoare, chiar la meciul contra vărului său, Victor Pițurcă. CS Universitatea Craiova - Hermannstadt se joacă pe 24 noiembrie, de la ora 19:30, după pauza competițională dedicată meciurilor echipei naționale în preliminariile EURO 2020. 

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1 // Gică Hagi a luat foc! Ce le-a spus jucătorilor săi la vestiare: „Asta nu e echipa mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
dubluv
dubluv  •  09 Noiembrie 2019, 11:32
Postat de ishhhhhhhh pe 09 Noiembrie 2019, 10:42

Domnul Neagoe ar trebui sa iasa la pensie. Pentru binele lui. Ar fi pacat sa moara pe banca, si in huiduielile microbistilor, pentru ca ca om pare destul de ok.

asa este, ar trebui ca cineva de la ITM sa vada situatia lui delicata si sa faca ceva.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Noiembrie 2019, 11:08

De cateva etape s-a deschis sezonul de "vanatoare" la arbitraje . Echipele 'influente' trag sforile cat pot, ceilalti sunt victime. Nu se mai ascunde nimeni, se sta cu pistoalele pe masa. Cel putin primelor 5 clasate, poate cu exceptia Astrei, li se sufla in panze bine de tot. Toate o sa aiba si un meci in care nu au primit chipurile 5 penaltiuri, dar uita convenabil de cate ori i-a avantajat arbitrajul in toate celelalte partide

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  09 Noiembrie 2019, 10:42

Domnul Neagoe ar trebui sa iasa la pensie. Pentru binele lui. Ar fi pacat sa moara pe banca, si in huiduielile microbistilor, pentru ca ca om pare destul de ok.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează