FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1

HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1 // Gică Hagi anunță curățenia la Viitorul: „Ușor, ușor ne vom despărți. Eu stau să îi aștept să alerge?” » Cine e vizat

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 11:20

Viitorul a remizat în deplasarea cu FC Hermannstadt, scor 1-1. Gică Hagi și-a criticat dur jucătorii și anunță schimbări masive în iarnă. Ex-dinamovistul Cosmin Matei (28 de ani), adus în toamnă, este printre cei vizați. 

„Bine că a venit pauza competițională. Trebuie să schimbăm multe lucruri. Ușor, ușor ne vom despărți de unii dintre ei. Facem curățenie că vine iarna. Fiecare meci de acum va fi un test pentru ei. Cine vrea să rămână la Viitorul trebuie să îmi demonstreze.

Suntem singurii care au bătut-o pe CFR de două ori în acest sezon, am vorbit aseară cu Dan Petrescu, l-am felicitat şi mi-a zis: »Hai, lasă, că până acum ce mi-ai făcut». Atunci cum au putut să joace băieţii mei? Sunt alţi jucători? Ce înseamnă asta? O dată joci, o dată nu mai joci. Eu stau să-i aştept pe ei sa alerge?”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă. 

„Lui Gabi Iancu n-am ce să-i reproşez. E singurul care a încercat să pună pericol, a atacat poarta, pe ceilalţi din atac nu i-am văzut pe acolo. Matei, în prima repriză, numai pase înapoi, iar poarta era în partea cealaltă” 
- Gică Hagi

Vezi și: 

HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1 // Iuliu Mureșan îl acuză pe Gică Hagi: „Scandalagiii influențează arbitrii! Știți ce a făcut la pauză în hol aici?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  13 Noiembrie 2019, 07:28

in alta ordine de idei nu inteleg ce credea hagi ca o sa obtina de la matei, filip si ceilalti adusi la echipa dupa el stie ce criterii!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  13 Noiembrie 2019, 07:27
Postat de thanos10 pe 09 Noiembrie 2019, 14:07

esti *** sau te faci? pai cfr cu viitorul prin pact i-au furat stelei 3 campionate. dar in fine,este clar ca niciun antistelist habar nu are de fotbal. de aia echipele voastre sunt in pragul desfiintarii. bai ***,pai viitorul i-a luat un titlu stelei facnd blat in ultima etapa cu cfr. anul urmator cfr a facut blat cu viitorul pentru a fura titlu stelei, cfr. iar anul asta viitorul a batut Steaua si *** in ambele meciuri cu cfr. tu esti *** sau te faci. viitorul *** cu cfr si a fost omenos tot timpul. de aia castiga Steaua campionatul de fiecare data in ultimi 4 ani ,nu? wtf?

amuzanta asta cu pactul! ca fcsb in ambii ani, si cu Viitorul si cu CFR nu a fost in stare sa le ia decat cate 1 punct in play-off imi imaginez ca a fost blat/pact sau cum mai vrei sa-i zici! doare prostia, prietene?

darth_2345
darth_2345  •  09 Noiembrie 2019, 16:42

Nu știu ce efect vor avea "despărţirile" dar cert e că dacă echipa nu are rezultate măcar dpdv al spectaculozității jocului, haterii și *** de bucurești vor continua să arunce cu noroi. Așa că grijă mare! :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close