FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 2-1

VIDEO CU FAZA Reacția lui Florin Răducioiu când a văzut gafa lui Horațiu Moldovan

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 09:22 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 09:39

Horațiu Moldovan, portarul giuleștenilor, a fost apărat de Florin Răducioiu, după gafa decisivă făcută în Farul - Rapid 2-1.

La 1-1, Horațiu Moldovan a greșit incredibil. Portarul în vârstă de 25 de ani a intervenit greșit la șutul moale expediat de Adrian Mazilu din interiorul careului și a scăpat în poartă balonul pe care inițial îl atinsese. 

Avem lista completă pentru A1! Iliev e favoritul lui Gigi Becali + două foste staruri din Liga 1 sunt variante de rezervă
FCSB
Avem lista completă pentru A1! Iliev e favoritul lui Gigi Becali + două foste staruri din Liga 1 sunt variante de rezervă

Horațiu Moldovan, apărat de Florin Răducioiu

După Meci, Florin Răducioiu a vorbit despre gafa lui Horațiu Moldovan și l-a apărat pe goalkeeper-ul rapidist, care are toate șansele să fie convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus, primele din preliminariile EURO 2024.

„Au greşit şi vor mai greşi portari mai mari decât el. Chiar şi în Champions League s-a întâmplat. 

E adevărat că Rapidul a pierdut din cauza lui, pentru că într-adevăr este o greșeală individuală care a hotărât rezultatul final. Dar el rămâne un portar interesant, chiar și pentru echipa naţională”, a spus Florin Răducioiu la PrimaSport.

Nu îmi caut alibiuri și scuze. A fost o gafă mare, încă nu m-am uitat pe reluări. O să mă uit probabil zilele următoare. Îmi pare rău că am făcut-o în acest meci, era important să câștigăm și cred că nu meritam să pierdem acest duel dacă nu făceam eu această gafă.

- Horațiu Moldovan

VIDEO Horațiu Moldovan, gafă uriașă în Farul - Rapid

Citește și:

Start de senzație în play-off! Cum arată programul primei etape și când au loc primele meciuri

Ce nu s-a văzut la TV: unde s-au dus jucătorii Rapidului imediat după meci

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
braveheartro
braveheartro  •  12 Martie 2023, 14:48
Postat de albalbastru72 pe 12 Martie 2023, 12:03

Nu e prima data cind gafeaza asta grav,a mai scapat el sapunul in citeva meciuri.Nationala nu trebuie sa stea in el,sint atitia tineri portari buni...

Așa e când vorbești din auzite, bați câmpii. Numărul de parade excepționale vs gafe este infinit mai mare. Practic, doar în acest meci și cu Petrolul la Ploiești a greșit. 2 greșeli nu anulează calitățile excepționale ale lui Moldo. Dar asa e când mănânci doar praz, nu ai alte repere.

albalbastru72
albalbastru72  •  12 Martie 2023, 12:03

Nu e prima data cind gafeaza asta grav,a mai scapat el sapunul in citeva meciuri.Nationala nu trebuie sa stea in el,sint atitia tineri portari buni...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează