FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

Ianis Hagi, declarații tari despre tatăl său: „Dacă avea un astfel de antrenor, nu juca niciun minut” :)

Gică Hagi și Ianis Hagi, în momentul în care fiul „Regelui” ajunsese la Genk +12   FOTO
Gică Hagi și Ianis Hagi, în momentul în care fiul „Regelui” ajunsese la Genk

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 09:31

Ianis Hagi (21 de ani), cel care recent a devenit definitiv jucătorul lui Glasgow Rangers, a vorbit într-un interviu despre calitățile manageriale ale tatălui său.

Ianis și Gică Hagi au colaborat la Viitorul, „Regele” fiind totodată cel care i-a ghidat pașii fiului său în fotbal. În ciuda acestor lucruri, Hagi jr. crede că fotbalistul Gheorghe Hagi n-ar fi putut colabora cu antrenorul Gică Hagi. 

„Încerc să fac comparaţii cum ar fi fost Gheorghe Hagi jucătorul să îl fi avut pe Gheorghe Hagi antrenorul…nu juca niciun minut Gheorghe Hagi jucătorul! 

Am vorbit şi cu el, întrebaţi-l să vedeţi, nu mai venea, făcea ce voia pe teren, chiar vorbeam…Bine, într-adevăr era şi un alt stil, fotbalul era foarte mult unu la unu, era foarte mult pe individual, acum e mult mai tacticizat, trebuie să stai în blocul echipei, de acolo să-și faci treaba în zona ta”, a declarat Ianis Hagi, la TV Telekom Sport.

Ianis Hagi, oficial la Rangers

Ianis Hagi a fost anunțat oficial ca noul jucător al celor de la Rangers. Oficialii vicecampioanei Scoției confirmă că negocierile au ajuns la final, dar contractul încă nu a fost semnat. Se așteaptă pauza de transferuri din vară. 

În anunțul oficial de pe site-ul lui Rangers nu au fost trecute detalii legate de suma de transfer sau de durata contractului. Presa locală speculează că Ianis va evolua pe Ibrox în următoarele 5 sezoane. 

VIDEO. Emil Săndoi despre Ianis Hagi: ”Nu am văzut asta la niciun jucător din lume”

Citește și alte știri despre Ianis Hagi. 

Fiul „Regelui”, lăudat în Belgia! „Ianis Hagi poate deveni o legendă la Rangers. Vă imaginați un gol decisiv, în ultima etapă, împotriva lui Celtic?”

Ianis Hagi a fost anunțat oficial de Rangers! Prima reacție a „decarului” naționalei și a lui Gerrard

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează