FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACADEMICA CLINCENI 3-2

Cum ar fi putut FCSB să-și piardă „perla” Ianis Stoica: „Din cauza asta ne-am întors”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 10:14 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 12:02

FCSB s-a impus în fața celor de la Acedemica Clinceni, 3-2, la capătul unui meci în care formația roș-albastră a alternat momentele bune și cu momentele mai puțin reușite.

Unul dintre remarcații echipei antrenate de Edi Iordănescu a fost extrema Ianis Stoica (19 ani), care a marcat golul de 3-1 și care a fost lăudat după partidă

Ianis Stoica, în probe la un club din Germania: „Nu mi-au plăcut condițiile de la Freiburg”

Pompiliu Stoica, fost fundaș stânga la echipa roș-albastră, a vorbit despre fiul său și a dezvăluit că sezonul trecut, în care a jucat la CSM Slatina, a fost decisiv pentru dezvoltarea noului puști minune de la FCSB.

„Îl știu foarte puternic pe Ianis. E obișnuit cu presiunea, cu emoțiile, cu fotbalul. Se simte din ce în ce mai bine. I-am spus să fie serios să se pregătească mai bine că o să-i vină și lui rândul.

Eu zic că i-a prins foarte bine împrumutul la Slatina. Țin să le mulțumesc celor de acolo pentru condițiile foarte bune oferite. A jucat meci de meci acolo și a fost cel mai bun jucător din Liga a două.

Cum ar fi putut FCSB să-și piardă „perla” Ianis Stoica: „Din cauza asta ne-am întors”
Ianis Stoica // FOTO: Imago

Vorbesc des cu el, dar nu mă bag în partea tactică. Mai vorbim, dar el știe ce are de făcut. Nu e greu să rămână cu picioarele pe pământ. I-am repetat de multe ori că trebuie să fie 100% concentrat pe fotbal. După aceea o să vină și echipele bune și salariile consistente. Dar trebuie să-și vadă de treabă. Important e să joace meci de meci și să fructifice încrederea antrenorului.

El a fost la Freiburg, în Germania. Dar mie nu mi-au plăcut condițiile celor de acolo. Așa că ne-am întors la FCSB”, a declarat Pompiliu Stoica la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO  Adrian Neaga, după FCSB - Academica Clinceni 3-2: „Să sperăm că Edi Iordănescu va decide în continuare totul la Steaua”

Citește și: 

Gigi Becali, reacție nervoasă după ce FCSB a primit înterzis în Ghencea : „Gata!”

„E foarte rău!” » Edi Iordănescu își pune la punct jucătorii: „Hai să fim sinceri”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fzoltan
fzoltan  •  26 Septembrie 2021, 17:19

Inca o :))))))

risc_mix
risc_mix  •  26 Septembrie 2021, 16:21

Fratioare, avem numai perle, diamante, briliante, dar un fotbal de cacao. Cum o fi asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează