FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Ilie Dumitrescu a recunoscut în direct la TV: „A fost idolul meu! Făcea spectacol”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 20:21

Ilie Dumitrescu a vorbit despre marii „decari” din istoria fotbalului românesc și a dezvăluit că Marcel Răducanu a fost idolul său în copilărie.

Fostul internațional a vorbit despre ce trebuie să facă un „decar” pe teren și a dezvăluit că Marcel Răducanu (65 de ani) a fost jucătorul său preferat.

„Pentru mine, «decarul» joacă în spatele vârfului. E un lider, un jucător care face diferența în timpul meciurilor, prin dribling, viziune și pase. Eu am fost fanul lui Marcel Răducanu! Era idolul meu. Făcea spectacol pe teren. Ce putea să facă Marcel Răducanu ...”. a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

VIDEO » Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului! 

 CV MARCEL RĂDUCANU 

  • Desemnat cel mai bun fotbalist român în 1980
  • A jucat 229 meciuri la Steaua, pentru care a marcat de 94 de ori
  • Dublu câștigător al României (1976, 1978)
  • Dublu câștigător al Cupei României (1976, 1979)
  • A jucat de 21 de ori pentru România, pentru care a marcat de 3 ori
  • A jucat 163 de meciuri la Borussia Dortmund, pentru care a marcat de 31 de ori

 „Mie îmi plăcea cel mai mult să joc în bandă. La meciul cu Argentina, de la Mondialul din 1994 am jucat ca 9 fals pentru că așa a decis domnul Iordănescu. M-a folosit ca atacant într-un turneu amical și am dat multe goluri”
 Ilie Dumitrescu 

VIDEO » Ilie Dumitrescu: „Eu am crescut cu Steaua!

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Lovitură pentru FCSB! Gigi Becali a pierdut definitiv procesul la FIFA » Cât trebuie să plătească + ce riscă dacă refuză

HAOS după pandemie?! Cum văd Giovanni Becali și alți impresari din România piața transferurilor după coronavirus: „Prețuri la jumate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cristealaur
cristealaur  •  26 Martie 2020, 03:28

Nea Ilie, Nea Ilie, Am cam aceeashi varsta ca dumneavoastra, dar nu-mi aduc aminte mai nimic din ceea ce facea pe teren Maestrul Raducanu. A fugit in 1981 , aveatzi 12 ani....Unde atzi vazut fentele dansului? Eu le stiu de la tata din memoria lui....dumneavoastra.... ?Va puneau pe video, casete vhs cu Domnia Sa? Sa fim serioshi.....Imi paretzi un om rezonabil, dar uneori, cam exageratzi....Ce facea Dumitrache cu mingea....din pacate, n-am apucat vremurile acelea....

dubluv
dubluv  •  25 Martie 2020, 22:19

A declarat Ilie Dumitrescu: "Ce putea sa faca Marcel Raducanu..." si i-a impresionat pe gesepei. Stiu ca in vreme de criza publici orice, dar si in timpurile normale tot astfel de stiri erau pe site.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează