FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu propune o soluție pentru ca Andrea Compagno să fie pus în valoare de colegii de la FCSB: „Ai nevoie de consistență pe benzi”

Andrea Compagno  a ratat nu mai puțin de 7 ocazii în partida FCSB - FC Voluntari, încheiată la egalitate, 1-1. (foto: Raed Krishan/GSP)
Andrea Compagno a ratat nu mai puțin de 7 ocazii în partida FCSB - FC Voluntari, încheiată la egalitate, 1-1. (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2022 11:48 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 12:06

Ilie Dumitrescu (53 de ani), component al Generației de Aur, îi face o sugestie lui Nicolae Dică în privința atacantului italian, Andrea Compagno (26 de ani), adus recent de la FCU Craiova 1948.

Andrea Compagno a ratat nu mai puțin de 7 ocazii în partida FCSB - FC Voluntari, încheiată la egalitate, 1-1.

Basarab Panduru, contrariat de alegerea lui Omrani: „Incredibil! Să nu găsești un club în lume care să-ți dea banii ăștia?”
FCSB
Basarab Panduru, contrariat de alegerea lui Omrani: „Incredibil! Să nu găsești un club în lume care să-ți dea banii ăștia?”

Ilie Dumitrescu: „Ca să-l pui în valoare pe Andrea Compagno, ai nevoie de consistență pe benzi”

Fostul internațional propune o soluție pentru ca atuurile vârfului să fie exploatate mai bine: „A fost un joc controlat de FCSB, și-au creat ocazii. Au fost situații în care l-au pus în valoare pe Compagno, dar au fost centrări chinuite. Să-l vezi că iese din zona asta din fața porții, iese din colțurile de 6 metri ca să lovească mingea cu capul. 

Ca să-l pui în valoare, ai nevoie de consistență pe benzi. Nici Coman nu a fost într-o seară foarte bună, Tavi Popescu din linia de mijloc, la fel. Olaru a mai mișcat ceva. Dar, logică dubla schimbare”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

Ilie Dumitrescu: „Ai nevoie de benzi, de Boboc și de Radunovic”

Analistul Digi Sport a mai analiza și prestația fundașilor laterali ai vicecampioanei, Radu Boboc și Risto Radunovic:

„Ai nevoie de benzi, de Boboc și de Radunovic, să vină și să susțină echipa pe faza ofensivă. Defensiv și-au făcut treaba, dar ca să pui în valoare un număr 9 autentic trebuie să ai centrări

Mi-aduc aminte de o fază în care Compagno a făcut un efort de vreo trei-patru metri, în față, pentru a da cu capul. Nu a fost în zona aia de confort în care să vină cu fața și să poată lovi cum trebuie spre poartă. El, tot timpul, ori e mai sus, ori mai în față, centrări chinuite. Dar Compagno este un plus pentru echipă”, a mai declarat Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu: „Tavi Popescu nu se simte confortabil, nu știu ce se întâmplă cu el”

Despre eclipsa de formă a lui Octavian Popescu, fostul internațional a declarat: „Tavi Popescu nu se simte confortabil, nu știu ce se întâmplă cu el. Coman, ok, a avut o serie de jocuri și nu a avut prospețime. Cordea, peste tot, a fost cel mai bun de pe teren, a fost peste tot”.

Ilie Dumitrescu: „Dică a fost inspirat cu Miculescu și cu Radaslavescu”

Fostul jucător al echipei naționale a mai punctat și că Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a fost inspirat în legătură cu introducerea lui Miculescu și Radaslavescu în teren: „Miculescu a apărut bine la finalizare, s-a plasat perfect, la fel și cu Mioveni, când a marcat, a marcat și acum. Și a mai fost șutul lui Radaslavescu, dar incredibil cum a scos Popa cu vârful degetelor. Acolo era 2-0, se închidea meciul. Până la urmă a contat și eliminarea lui Edjouma”, a punctat Ilie Dumitrescu pentru sursa citată.

VIDEO Andrea Compagno, fotbalistul lunii august 2022: „În România îmi place pasiunea suporterilor din tribune, ei îmi dau energie”

Citește și alte articole:

L-au „sabotat” jucătorii de la FCSB pe Dică? Opinia fostului stelist: „Debandadă, amatorism total!”
FCSB
L-au „sabotat” jucătorii de la FCSB pe Dică? Opinia fostului stelist: „Debandadă, amatorism total!”
Duckadam, devastator cu jucătorii de 3,2 milioane de euro ai lui Becali: „Transferuri făcute pe simpatii. Foarte greu pentru Miculescu să mai prindă echipa ca titular”
WEST HAM - FCSB
Duckadam, devastator cu jucătorii de 3,2 milioane de euro ai lui Becali: „Transferuri făcute pe simpatii. Foarte greu pentru Miculescu să mai prindă echipa ca titular”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mdobresscu02
mdobresscu02  •  13 Septembrie 2022, 17:56

Ilie Dumitrescu, sfaturi de "antrenor" !!! Alt Ionuţ Chirilă !

Cormiz
Cormiz  •  13 Septembrie 2022, 13:44

Ilie Dumitrescu l-a recomandat pe Vadim Rata declarând ca este cel mai bun mijlocaș din Superliga. Domnul Gigi s-a executat, l-a luat și știți ce a urmat. Asa ca sfaturile lui Mister sunt neavenite.

vasileroaita
vasileroaita  •  13 Septembrie 2022, 13:16

Pentru Compagno, soluția este să plece la o echipă de fotbal.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează