FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu nu l-a iertat pe Becali pentru mazilirea lui Rața: „«Vrei să mă trimiți înapoi la Voluntari, dă-mi 50-60 la sută din salariu, că ești șmecher»” + MM: „Ce putem face? Proprietarul ia deciziile”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 08:06 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 13:15

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fostul internațional, l-a criticat pe Gigi Becali (64 de ani), după ce patronul lui FCSB l-a trimis pe Vadim Rața (29 de ani) înapoi la Voluntari, după 3 meciuri în roș-albastru.

Rața a bifat doar 108 minute la FCSB înainte să fie trimis la echipa de la care a venit, Voluntari. Pentru perioada petrecută la echipa lui Becali, internaționalul moldovean s-a ales cu 40.000 de euro.

Câți bani i-a dat Becali lui Vadim Rața pentru 108 minute jucate la FCSB
FCSB
Câți bani i-a dat Becali lui Vadim Rața pentru 108 minute jucate la FCSB

Ilie Dumitrescu, aspru cu Becali după ce l-a trimis pe Rața înapoi la Voluntari

Ilie Dumitrescu a răbufnit la adresa patronului de la FCSB. 

„«Vrei să mă trimiți înapoi la Voluntari, dă-mi 50-60 la sută din salariu că ești șmecher. Mi-ai făcut contractul un an sau doi, de ce să mă dai retur?». Nu așa se face un transfer. Când se face un transfer trebuie să îți asumi «Domnule, am semnat cu un jucător, trebuie să respect contractul!»

Băiatul ăsta își caută apartament și îl trimiți înapoi. Unde ai văzut asta în Austria, în Germania, în Anglia, în Spania, după două săptămâni să îl trimiți înapoi? «Îți dau 20.000 sau 40.000», nu se poate, urât. «Domnule, nu te mai vreau și iau decizia asta. Cât trebuie să îți dau? 50.000, 60.000, 100.000, cât ai tu salariul? Ia banii ăștia și du-te, nu vreau să te văd».

Probabil i-a dat ceva la semnătură și i-a mai dat vreo două salarii și ce a zis băiatul: «Am stat și eu două săptămâni, m-am pregătit cu băieții ăia de la FCSB. Am luat ceva la semnătură, am mai luat două-trei salarii și mă întorc»”, a declarat Ilie Dumitrescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

MM Stoica: „Îmi pare rău de el. Ce puteam face?”

MM Stoica a vorbit la rândul său despre plecarea lui Vadim Rața și și-a exprimat părerea de rău pentru jucătorul adus chiar de el la FCSB.

„A spus adevărul, a luat nişte bani, nu s-a întâmplat nimic. Mie îmi pare foarte rău, pentru că aveam încredere în el. Ce putem să facem? Proprietarul echipei ia deciziile, nu avem noi cum să îl convingem să facă altfel, dacă el vrea să ia o decizie. Până la urmă, nici nu ştii cum să spui, a pierdut nişte bani sau a salvat nişte bani. Gigi e un om imprevizibil”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Citește și alte știri din Liga 1:

Nicolae Constantin arată cu degetul: „Au probleme mai mari decât Petrolul și nu văd pe nimeni să întrebe de ei!”

Teja, după un punct adunat în 3 etape: „Nu caut alibiuri, dar alte echipe au stat 4 zile înainte să joace”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
gojgaru
gojgaru  •  05 Septembrie 2022, 20:02

In poza articolului Mister face o dezvaluire despre el insusi .

Cornelwilde
Cornelwilde  •  05 Septembrie 2022, 18:03

Becali se scrie cu B, mm știe de mult. El desface el face. Cu cât îmbătrânește tot mai tare strică echipa. Ilie a antrenat pe un leu și Gigi la zburat. Cuțitul este la el în mână.

vasileroaita
vasileroaita  •  05 Septembrie 2022, 14:03
Postat de valentindragobete pe 05 Septembrie 2022, 12:28

Prosteo, cine te-a băgat pe tine-n seamă?!

Un prost ca tine!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează