FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu îl laudă pe noul căpitan de la FCSB: „Lider incontestabil”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 09:11 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 09:52

Ilie Dumitrescu (52 de ani), fost mare internațional, a vorbit despre decizia celor de la FCSB de a-l numi căpitan pe Florinel Coman (24 de ani).

Fostul atacant al Stelei consideră că Florinel este singurul lider rămas în vestiarul lui FCSB, după plecarea lui Florin Tănase (27 de ani) la Shanghai Port, în China.

Cine are ultimul cuvânt în transferul lui Dan Nistor la FCSB și ce variantă B are mijlocașul: contract mai mic, dar mai lung
TRANSFER
Cine are ultimul cuvânt în transferul lui Dan Nistor la FCSB și ce variantă B are mijlocașul: contract mai mic, dar mai lung

Ilie Dumitrescu: „Coman e un lider incontestabil, el trebuie să fie căpitan”

„Florinel Coman să fie căpitanul! Vorbim despre un lider incontestabil, el trebuie să fie. Are potențial și va juca, va fi titular și va fi unul dintre jucătorii importanți.

Dacă a plecat Tănase, pentru mine, singurul lider de la FCSB, acum, este Florin Coman. El trebuie să fie căpitanul echipei! E cel mai bun jucător de la FCSB. Lider adevărat, a fost la echipa națională”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Mihai Stoica: „Florinel Coman, noul căpitan la FCSB”

MM Stoica, managerul de la FCSB, a declarat că Florinel Coman este noul căpitan, decizie luată de conducerea clubului, nu de vestiar.

„S-a decis! Noul căpitan este Florinel Coman. Ceilalți sunt Octavian Popescu și Darius Olaru. Nu decide vestiarul, nu are cum.

Coman este căpitan din două motive. A apărut în viața lui profesională o schimbare majoră, e foarte serios, implicat în antranamente. Și mereu a fost o voce ascultată în vestiar.

Chiar are voce, charismă, calități de lider. Chiar dacă din afară nu se vede. Noi știm ce este în interior!”, a dezvăluit Mihai Stoica, la Orange Sport.

Citește și alte știri despre FCSB:

Olaru are bagajele făcute: „Se face!” » Câți bani ar primi Gigi Becali

Nicolae Dică, între istorie și decepție » Va fi singurul lângă Reghecampf sau unicul pe lista rușinii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
supereduardo10
supereduardo10  •  28 Iulie 2022, 18:24

E lider inascut mai ales cum conduce el fara permis si joaca la pacanele e perfect la FCSB :))))

marcel1974
marcel1974  •  28 Iulie 2022, 14:09

A fost la nationala si ce daca a fost? Trebuie vandut,se face atata caz ,cu Flor8nel asta.

iung811
iung811  •  28 Iulie 2022, 13:59

Păi nu-i de-al lui?!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează