FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ilie Dumitrescu s-a enervat în direct: „Urât, urât! Nu e normal” » I-a certat în direct pe Camora și Culio: „Cum să faci așa ceva pentru niște firimituri?” » Ce replică a primit

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 20:17

Ilie Dumitrescu, fost antrenor, a vorbit despre situația de la CFR Cluj, într-un dialog cu Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei.

Ilie Dumitrescu a criticat vehement, în direct la TV Digi Sport, atitudinea liderilor echipei, Mario Camora și Emmanuel Culio, care înainte de meciul cu Astra, 1-1, au refuzat să intre în cantonament pentru că cei din conducere nu le-au plătit unele prime restante.

Ilie Dumitrescu: „La cât s-a câștigat acolo, jucătorii trebuie să fie profesioniști. Au fost două nume importante care au spus «Domne, noi nu intrăm în cantonament cu o zi înainte de meci». Urât, urât. Să nu intre în cantonament pentru că nu au primit o parte din bani, având în vedere cât au câștigat până acum? E ca și cum nu aș vrea eu să vin în emisiune. Fă treaba până la capăt! Trebuie să fii profesionist”.

Bogdan Mara: „Îl las pe Ilie să își spună părerea”.

Ilie Dumitrescu: „Mie mi s-a părut deplasat. Cred că ești în asentimentul meu. Nu așa se rezolvă problema”.

Bogdan Mara: „Au hotărât jucătorii să intre în cantonament în dimineața meciului. Au încercat altceva”.

Ilie Dumitrescu: „Nu te contrazic. Dar e foarte urât ce s-a întâmplat, ce au făcut liderii echipei”

Bogdan Mara: „Jucătorii au vorbit cu antrenorul și i-au zis «Nu vrem să intrăm seara în cantonament. Vrem să intrăm în ziua meciului, dimineața». Au încercat altceva.”

Ilie Dumitrescu: „Doar căpitanii au vorbit? Cu Petrescu ar fi făcut așa ceva?”

Bogdan Mara: „Cu Petrescu nu ar fi făcut. Au încercat probabil să schimbe ceva. Dar nu au reușit”.

Ilie Dumitrescu: „Au greșit foarte mult. Eu îi apreciez pe cei care au vrut să intre cantonament, care au vrut să fie profesioniști. Nu mi-a plăcut ce au făcut. Au primit bani mulți pentru performanță, sunt de acord cu asta, dar să nu intri în cantonament pentru că nu ai primit niște firimituri pentru 3-4 meciuri? Nu este normal. Și tu știi foarte bine. D-asta s-a schimbat și antrenorul. De ce la meciul următor nu au avut reacție liderii la acel egal cu Astra? Liderii ăștia importanți. Când faci așa ceva și ești lider, îți asumi. Ești lider până la capăt”.

Bogdan Mara: „Da, sunt de acord cu Ilie. S-a încercat o schimbare și nu s-a reușit. S-a revenit la programul inițial. Am vrut să intrăm dimineața în cantonament, să nu fim români, ca alte echipe. Dar nu a fost de bun augur.”

Ilie Dumitrescu: „A fost clar protest. Când iei o astfel de decizie, trebuie să văd reacția următoarea zi. Uite, la Steaua, Anghel Iordănescu a vrut să intrăm în cantonament cu 3 zile înainte de meci. I-am zis că e prea mult și că să stam doar două zile. Și după aceea am bătut cu 3-0”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
834427529961509
'Aaron Johnson  •  06 Martie 2019, 16:30

Ilie uita ca pe vremea lui erau scule de jucatori care rupeau din gazon cand jucau pentru culorile clubului, CFR are numai mercenari de mana a doua care sunt interesati numai de bani.

mihai_luchian
mihai_luchian  •  06 Martie 2019, 08:32

Ilie Dumitrescu acuză lipsa de caracter? De râsul ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1603333626579973
Mircea Deca  •  06 Martie 2019, 07:50

ilie stie tat........dar care se deda la multe firimituri........tot ce spune el......egal cu zero..........

Vezi toate comentariile (10)
Comentează