FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Ilie Dumitrescu a analizat lupta la titlu din Superliga: „Cred că în play-off este posibil orice. Aceste două echipe pot decide campioana”

Ilie Dumitrescu (54 de ani), fostul mare jucător al echipei naționale, a făcut o radiografie a luptei la titlu din Superliga.
Ilie Dumitrescu (54 de ani), fostul mare jucător al echipei naționale, a făcut o radiografie a luptei la titlu din Superliga.

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 08:22 / Actualizat marti, 14 martie 2023 11:07

Ilie Dumitrescu (54 de ani), fostul mare jucător al echipei naționale, a făcut o radiografie a luptei la titlu din Superliga. 

14 fotbaliști roș-albaștri la echipele naționale? FCSB ar putea doborî în această săptămână două recorduri all-time!
FCSB
14 fotbaliști roș-albaștri la echipele naționale? FCSB ar putea doborî în această săptămână două recorduri all-time!

Ilie Dumitrescu: „Farul are perle cu personalitate, care au ieșit în momentele complicate și au făcut diferența”

Ilie Dumitrescu a spus că, la Farul Constanța, Gheorghe Hagi a reușit să creeze un mix bun între jucătorii tineri și cei mai experimentați. 

„Eu spun că va fi cel mai interesant play-off. Pot să spun că, într-adevăr, să conduci 80 la sută din sezon regulat, să fii pe primul loc, cu cel mai bun atac până în seara asta (n.r. - luni seară), când a fost egalat de Petrescu, și cu cea mai bună apărare, e clar că e o combinație reușită proiectul ăsta la Farul. 

Să vedem dacă va fi finalizat în play-off. Vorbim de un echilibru extraordinar între jucători cu experiență și perlele astea scoase de Hagi, perle cu personalitate, care au ieșit în momentele complicate și au făcut diferența, Mazilu, Louis Munteanu. 

Alibec este jucătorul care a făcut diferența și a adus un plus echipei. Pe linia de fund, a fost inspirat cu Larie, cu Kiki, Mihai Popescu”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. 

Ilie Dumitrescu: „CFR Cluj este echipa care se transformă în play-off” 

Ilie Dumitrescu consideră că gruparea din Gruia este echipa care arată tot mai bine pe măsură ce se apropie cele 10 meciuri decisive din play-off. 

„CFR Cluj este echipa care se transformă în play-off, are o experiență fantastică. Mă uitam în seara asta (n.r. - la CFR Cluj - U Cluj 4-0), cu cât se apropie play-off-ul, echipa lui Petrescu arată tot mai puternică. 

M-a impresionat că nu a mai făcut pasul în spate. A stat sus. A arătat foarte bine cu jucătorii care au cea mai mare medie de vârstă din Liga 1. CFR are forță, are capacitate”, a mai spus Ilie Dumitrescu, potrivit sursei citate. 

Ilie Dumitrescu: „FCSB este într-un progres” 

Ilie Dumitrescu a spus că principala problemă a celor de la FCSB o reprezintă defensiva, vicecampioana încasând 35 de goluri în 30 de etape din sezonul regular. 

„FCSB este într-un progres, dar aici e problema: are 35 de goluri primite. FCSB are jucători într-o formă foarte bună, Olaru, Edjouma, Șut, care a adus un echilibru fantastic. Tavi Popescu și Florinel Coman, foarte bine. Compagno, punct fix. Are și soluții, Cordea a ajuns rezervă neutili”, a mai punctat el. 

Ilie Dumitrescu: „Eu zic că și Rapid și Universitatea Craiova se gândesc la titlu”

În final, Ilie Dumitrescu a precizat ca Rapid și CS Universitatea Craiova se pot gândi la titlu, dar pot și influența cine va câștiga trofeul de campioană. 

„Eu zic că și Rapid și Universitatea Craiova se gândesc la titlu, chiar dacă este diferența asta de puncte. Eu consider că în play-off este posibil orice. Va fi un campionat interesant, iar, la un moment dat, pot decide campioana cele două puteri, Rapidul și Craiova lui Rotaru”, a mai precizat fostul jucător al Stelei. 

Clasamentul la startul play-off-ului

  1. Farul » 32p
  2. CFR Cluj* » 32p
  3. FCSB* » 29p
  4. CSU Craiova » 27p
  5. Rapid » 26p
  6. FCU Craiova** » 20p / Sepsi** 20p

*beneficiază de rotunjire;
**mai au un meci de jucat din sezonul regulat

VIDEO. Ce echipe l-au abordat pe Ilie Dumitrescu după Cupa Mondială din 1994: „Suma era foarte mare”

Citește și: 

Gigi Becali nu s-a mai abținut! Replica pentru Leo Strizu după atacurile la adresa lui MM Stoica: „Mi-e milă de el. Eu i-am lăsat 1.800 de euro cadou și el spune numai tâmpenii!”

Clachează iar? Mititelu are amintiri de coșmar din precedentul „decisiv” pentru o calificare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează