FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Ilie Poenaru, prezentat drept antrenor la UTA: „Sunt onorat, clubul îți oferă tot ce e nevoie pentru performanță!”

Ilie Poenaru, noul antrenor al celor de la UTA
Ilie Poenaru, noul antrenor al celor de la UTA

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 16:54 / Actualizat luni, 23 mai 2022 17:44

Ilie Poenaru (45 de ani) a fost prezentat drept noul antrenor de la UTA Arad. „Secund” îi va fi Marin Dună (54), colaboratorul său și la Gaz Metan și Academica Clinceni. 

Liber de contract din februarie, când a plecat de la Gaz Metan din cauza problemelor financiare, Ilie Poenaru și-a găsit un nou angajament.

Antrenorul în vârstă de 45 de ani a semnat cu UTA, iar în această după-amiază a fost prezentat de clubul arădean în cadrul unei conferințe de presă.

Moment nemaivăzut la Roland Garros! Culmea îndrăznelii: a întrerupt meciul Mariei Sakkari, dar bodyguarzii nu au putut să-l scoată de pe arenă
ROLAND GARROS
Moment nemaivăzut la Roland Garros! Culmea îndrăznelii: a întrerupt meciul Mariei Sakkari, dar bodyguarzii nu au putut să-l scoată de pe arenă

Ilie Poenaru, noul antrenor al celor de la UTA: „Îmi place presiunea”

„Sunt onorat că mă aflu aici. Este un club foarte bine organizat, care din toate punctele de vedere îți poate oferi ce ai nevoie pentru performanță. Vreau să mulțumesc tuturor pe această cale, am primit nenumărate mesaje pe parcursul acestor luni, în care toți îmi cereau să ajung aici, la Arad. 

Îmi doresc să facem lucruri foarte bune împreună, să avem o colaborare foarte bună. Este un club care te obligă, prin tradiția pe care o are. Știu că este presiune, dar nu este nicio problemă. Îmi place presiunea, vreau să avem. Dacă nu ai presiune, nu ai stres, înseamnă că nu vrei să progresezi. 

Tocmai de aceea am ales să vin aici, îmi place tot ceea ce se întâmplă aici: stadion, suporteri, galerie, este o emulație perfectă. Sper să facem performanță, dar acum trebuie să avem răbdare, să ne organizăm foarte bine. Se vor schimba anumite lucruri, trebuie să vedem cum vom reuși să devenim și mai buni”, a declarat Poenaru.

Cum va arăta staff-ul lui Ilie Poenaru la UTA? Dezvăluie chiar antrenorul: „Colaboratorii mei sunt Marin Dună, Petcu Alex, care este preparator fizic, Gabi Vasiliu antrenor de portari, Vlad Nicoară, care a lucrat aici și Gabi Glăvan analist, care a lucrat cu mine și la Mediaș”. 

UTA mută înainte de noul sezon

UTA a încheiat sezonul 2021/2022 pe locul 5 în play-out, cu 33 de puncte, 7 peste echipa de pe prima poziție de baraj, Chindia. Arădenii au planuri ambițioase pentru sezonul următor și au început deja restructurarea lotului, dând afară 5 fotbaliști: 

  • atacantul Filip Dangubic (27 de ani), care a marcat un singur gol în 32 de meciuri la UTA;
  • stoperul Constantin Dima (22 de ani), cu doar 6 meciuri adunate în tricoul arădenilor;
  • mijlocașul central Modestas Vorobjovas (26 de ani), cu 54 de meciuri și 3 goluri;
  • fundașul dreapta Rolandas Baravykas (26 de ani), care a jucat de 21 de ori pentru UTA;
  • atacantul Karolis Laukzemis (30 de ani), care nu a înscris deloc pentru UTA în 12 meciuri.

Mai multe știri din Liga 1: 

Ce destin! Jucătorul dorit de Gigi Becali, titular indiscutabil la Sepsi, a vrut să se facă jandarm: „Avea 2.500 de lei, acolo ar fi primit 5.000”

Ce nu s-a văzut la TV » Jucătorii de la FCSB, lăsați fără tricouri de Ghorghe Mustață

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  24 Mai 2022, 10:12

"Mare" antrenor și Poenaru ăsta... uluitor ! ????

DoreloBossulBossilor1
DoreloBossulBossilor1  •  23 Mai 2022, 18:40

Autobaza

Vezi toate comentariile (2)
Comentează