FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Impresarul celor mai valoroși steliști rupe tăcerea! Ce spune despre clauza de reziliere a lui Budescu și ultimul derapaj al lui Alibec: "O relație bolnăvicioasă care nu aduce nimic bun"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 18:25

Florin Lovin, impresarul lui Constantin Budescu, a oferit prima reacție după ce Gazeta Sporturilor de azi a dezvăluit că Gigi Becali a început negocierile cu "Costică" pentru mărirea clauzei de reziliere, în prezent de 3 milioane de euro. 

"Budescu mi-a spus că Becali i-a propus, mai în glumă, mai în serios, să-i mărească clauza de reziliere. Nu e o sumă mică nici acum, e destul de greu ca el să plece  inclusiv cu această clauză de reziliere din prezent. 

El nu a ales Steaua pentru bani. A avut oferte mult mai bune financiar, din Arabia din Turcia, dar am declinat oferta sperând că va veni la Steaua, va face o treabă pună și va face pasul pentru o echipă din Vest. El vrea să joace la un nivel bun. Dacă vom găsi o echipă din vest care să îl accepte și cu bune și cu rele, foarte bine. Vreau să-l duc undeva unde să fie dorit de toată lumea. El trebuie să aibă sprijinul tuturor, și al președintelui, și al antrenorului", a spus acesta. 

Florin Lovin îl impresariază și pe Denis Alibec, celălalt star din lotul roș-albaștrilor. Fostul fotbalist a comentat ultimul derapaj al stelistului, care a reacționat nervos după ce a fost înlocuit de Dică în remiza de duminică de la Cluj, 1-1. 

"Încerc să fiu prietenul lui Denis mai mult decât agentul lui. E clar că el greșește, această relație bolnăvicioasă nu are cum să ducă la ceva bun. I-am promis lui Denis că o să-l duc în altă parte, dar cei de la Steaua n-au fost deshiși către un împrumut.

E clar că el greșește, e clar că ce face nu e bine. E de datoria mea, ca agent și ca prieten, să am grijă de el. Îl sprijin, încerc să-i explic să facă lucrurile altfel. Din păcate, nu avem rezultate pe această parte", a declarat Florin Lovin, la TV Telekom Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
laurentyu1964
laurentyu1964  •  20 Martie 2018, 20:16
Postat de bogdanapostu pe 20 Martie 2018, 20:14

p0stacule. *** ***, ***, si-a angajat p0staci infractorul sa stea de paza pe stirile cu el , nu cumva sa se ia cineva de el.....bag de seama ca unii din p0staci sunt din redactia gsp....a ajuns gsp-ul ziarul de propaganda al infractorilor. ......

mai bine iti spunea bogdanPROSTU

bogdanapostu
bogdanapostu  •  20 Martie 2018, 20:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

p0stacule. *** ***, ***, si-a angajat p0staci infractorul sa stea de paza pe stirile cu el , nu cumva sa se ia cineva de el.....bag de seama ca unii din p0staci sunt din redactia gsp....a ajuns gsp-ul ziarul de propaganda al infractorilor. ......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laurentyu1964
laurentyu1964  •  20 Martie 2018, 20:13
Postat de sexilian pe 20 Martie 2018, 19:27

folositi tamaie fara retineri,patronu stie de calitatile ei miraculoase........

comenteaza ma in liga a4 a ,aice esti Liga mare voi sunteti la cresa ,mai beti laptic pana ajungeti sa vorbiti in Liga 1

Vezi toate comentariile (7)
Comentează