FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

"Impresarul" Florin Lovin a vorbit despre transferul lui Alibec: "Îi redirecționează spre mine pe cei interesați"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 12:37

Florin Lovin l-a lăudat pe Denis Alibec despre care spune că poate prinde un transfer în Germania. Mai mult, relația dintre cei doi e atât de strânsă încât atacantul îi redirecționează pe cei interesați de serviciile sale către mijlocașul de 34 de ani.

"Eu am o relație specială cu Denis. El chiar mă recomandă tuturor impresarilor care îl sună. Le spune să vorbească mai bine cu mine. Chiar impresarii din Germania care îl urmăresc îl sună și el îi direcționează către mine, să vorbesc cu ei. Nu mă fac impresar, dar cu siguranță îl pot ajuta, pentru că mi s-au întâmplat multe în viață. Cred că pot să-l ajut cu multe sfaturi.

Faptul că Denis s-a schimbat în ultimul timp se datorează și jucătorilor, și lui Șumudică. Am încercat să-l facem să înțeleagă că, dacă va avea un comportament în timpul jocului cel puțin la jumătate din talentul său, poate ajuta enorm echipa. Cred că în play-off am văzut un Denis Alibec schimbat, dispus la un efort incredibil", a spus Lovin la Radio Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează