FOTBAL  »  Superliga  »  INSOLVENȚĂ

Începe lupta pentru putere la Gaz Metan! Mesajele LPF și FRF, după ce clubul a ieșit din insolvență

Gaz Metan Mediaș a reușit să iasă din insolvență după un an și jumătate, dar de-abia de acum începe lupta pentru controlul grupării. +12   FOTO
Gaz Metan Mediaș a reușit să iasă din insolvență după un an și jumătate, dar de-abia de acum începe lupta pentru controlul grupării.

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 21:14 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 21:52

Gaz Metan Mediaș a reușit să iasă din insolvență după un an și jumătate în care a avut certificat fiscal zero, lună de lună. În sezonul în care gruparea sibiană bifează cel mai bun sezon din istoria de 75 de ani ai clubului. 

Dar de-abia de acum începe lupta pentru controlul grupării. Forurile de conducere ale fotbalului intern au trimis scrisori de felicitare atât clubului, cât și primarului Gheorghe Roman. Printr-un act semnat de Răzvan Burleanu, FRF a transmis: 

"Doresc să vă felicit pentru ieșirea din insolvență a clubului pe care-l administrați". Printre altele, se evidențiază faptul că medieșenii sunt ultimii care au ieșit din insolvență, după ce, în urmă cu 6 ani, existau 7 cluburi aflate în această situație!

Iorgulescu îl susține pe față pe Mărginean

LPF, prin vocea lui Gino Iorgulescu, a trimis o scrisoare și edilului șef al Mediașului, Gheorghe Roman. Cu un mesaj evident, de susținere al președintelui Ioan Mărginean, conducătorul Gazului pe care primarul ar dori să-l sacrifice! 

"Vă asigur de sprijinul LPF în tot ceea ce întreprindeți, în sprijinirea fotbalului. Vă mulțumesc pentru ajutorul dat președintelui Ioan Mărginean. Suntem convinși că și-n sezonul viitor clubul Gaz Metan și președintele Ioan Mărginean, așa cum v-au dovedit deja prin clasarea în play-off-ul Ligii 1, vă vor aduce alte și alte motive de mândrie" este scris în documentul remis de forul lui Iorgulescu.

Primarul vorbește de "noua conducere"

Primăria Mediaș nu a susținut clubul Gaz Metan, dar primarul Roman ar vrea să producă schimbarea lui Mărginean din fruntea grupării. Sau cel puțin voia acest lucru înainte de a primi scrisoarea din partea șefului LPF. 

"Ca primar al municipiului vă fac cunoscută pe această cale că sunt deschis la un dialog cu noua conducere pentru o susținere a clubului fanion al orașului nostru", a scris primarul pe Facebook, la primele ore ale dimineții.

VIDEO. Ionuț Stroe: „Nu este exclus să oprim competițiile”

+8 FOTO

Citește și alte știri despre Gaz Metan: 

EXCLUSIV. Veste excelentă pentru Gaz Metan Mediaș! Clubul a ieșit oficial din insolvență, dar Mărginean nu exultă: „N-am scăpat de pericol, 5 ani suntem sub supraveghere!”

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Țucudean! Campioana semnează cu fotbalistul râvnit de FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează