FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Ioan Becali anunță apocalipsa în fotbalul românesc: „Dispar 4-5-6 echipe”+ soluție pentru reluarea Ligii 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 19:29

Agentul Ioan Becali (67 de ani) consideră că repercusiunile financiare ale crizei coronavirus vor fi unele devastatoare în rândul echipelor din România.

„Din Divizia B vor dispărea multe cluburi. Din Liga 1, vor dispărea 4-5-6 cluburi. Să se ia o decizie să rămână cele 14 echipe, să mai vină încă două din B şi să facă un campionat de 16 echipe. 

Să joace tur-retur sau cu play-off și play-out, cu punctele pe care le au deja, fără să se împartă, şi ar fi o soluţie ca anumite cluburi să nu dispară”, a spus „Giovanni” Becali, la TV Telekom Sport.

Ioan Becali: „Pregătirea echipelor poate să înceapă”

Ioan Becali a găsit și o soluție pentru ca echipele din Liga 1, care și-au întrerupt activitatea pe timpul pandemiei, să revină cât mai rapid la pregătire.

„Pregătirea echipelor poate să înceapă. Mă gândeam că avem 14 echipe în Liga 1, fiecare echipă ar putea să închirieze un hotel, jucătorii să fie controlaţi şi intraţi în carantină 35-40 de zile la un hotel, toate echipele în oraşul lor. 

Orice echipă dă lista cu 60-70 persoane, toate trebuie să rămână în carantină, în hotel. Şi ospătarii, şi bucătarii, trebuie să fie acolo. Trebuie să se facă un sacrificiu de genul acesta ca să înceapă campionatul, altfel nu se poate”

- Ioan Becali

FOTO. Impactul COVID-19 pe mapamond:

+29 FOTO

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus:

Experiment GSP » A dispărut traficul din București! În plină pandemie, rute infernale sunt parcurse în timpi-record

COVID-19. Cine e omul trimis la Suceava să restabilească ordinea în Spitalul Județean » Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj tranșant

Dumitru Dragomir prevede dezastrul în Liga 1: „Sunt în faliment, doar că nu-l declară”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
deusdat
deusdat  •  04 Aprilie 2020, 11:27

Babo, lasă pieptănatul.

mioriticul
mioriticul  •  04 Aprilie 2020, 10:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wisebit
wisebit  •  04 Aprilie 2020, 07:26
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 04 Aprilie 2020, 00:03

Oricum dinamo nu joacă decât două!!!!!meciuri pe an,vele două vu FCSB=STEAUA,in rest sunt VARZA.Sper să se ducă ei in liga a2a,unde le e locul...

Si eu speram sa nu mai fie atat de multi idioti in Romania. Dar de....speram doar!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează